Yaşlı adamı teşhir edenler hakkında soruşturma

Van'dan Bitlis'e giderken jandarma tarafından durdurularak üzerinde kaçak sigara ele geçirilen yaşlı adamın arşiv için çekile görüntüsünü sızdıranlar hakkında soruşturma açıldı. Jandarmanın arşivinde durması gereken videoyu kimlerin sızdırdığı araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yaşlı adamı teşhir edenler hakkında soruşturma

Van'dan Bitlis'e giderken Jandarma kontrolü sırasında üstü aranan yaşlı adamın üzerinden çok sayıda kaçak sigara çıktı. Kaçak sigaraların çıktığı anı görüntüleyen jandarma, arşive kaldırılması gereken görüntülerin sızmasını engelleyemedi. Görüntüleri sosyal medya üzerinden sızdıranlar tepkilere neden olmuştu. Görüntüleri sızdıranlar hakkında soruşturma başlatıldı. 

Dün sosyal medyada yayınlanan bir video binlerce Twitter ve Facebook kullanıcısı tarafından tepkiyle karşılandı. Videoda jandarma tarafından durdurulan yaşlı bir adamın üst aramasında kaçak sigaralar bulunuyordu. Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı, söz konusu videoda utanmış ve korkmuş görünen yaşlı adamın üst aramasının bu şekilde teşhir edilmesine tepki gösterdi.

Jandarma tarafından delil amaçlı çekilen görüntü, yine jandarma içerisinden birileri tarafından sosyal medya üzerinden sızdırılarak yaşlı adam renjide edildi.

Gelen tepkiler üzerine görüntüleri sızdıranların bulunması için soruşturma başlatıldı.

Öte yandan sigara kaçakçısı yaşlı adamın daha önce de birçok kaçakçılık olayından dolayı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar