Yaşar Alptekin'in acı günü

Ünlü oyuncu Yaşar Alptekin'in eşi Nilgün Altınyay hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Yaşar Alptekin'in acı günü

Oyuncu Yaşar Alptekin, eşi Nilgün Altınyay'ı kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Alptekin, "Hayat arkadaşımı gerçek sabine yolladık" ifadelerini kullandı.

Alptekin, eşinin vefatını şöyle duyurdu: Gönlümün sultanı. Çocuklarımın anası, hayat arkadaşımı, sevdiğimi, en sevdiğime, gerçek sahibine yolladık.

Ünlü çift, 1997 yılında boşanmış, 2019'da yeniden nikah masasına oturmuştu.

"EVLİLİKTE ÖNEMLİ OLAN AŞKTIR" 

Bir dönem aralarındaki sekiz yaş farkı nedeniyle eleştirilen Nilgün Altınyay, verdiği röportajda, "Yaş farkı çok önemli değil, evlilikte önemli olan aşktır" açıklamasında bulunmuştu.

CANLI YAYINDA EVLİLİK TEKLİFİ 

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan ikili, neden boşandıklarını ve 22 yıl aradan sonra neden yeniden evlenmeye karar verdiklerini anlatmıştı.

Nilgün Altınyay, "Benim yanımdaki bir insanın kadınlar tarafından bu kadar ilgi görmesi zor geldi. Hatta Bursa’da dans ediyorduk, bir kadın geldi bana bir omuz attı sahneden düştüm. Kadın Yaşar’la dans etmeye başladı. Ben Yaşar’a ‘sana güveniyorum ama kadınlara güvenmiyorum’ dedim. Böyle gitmeyeceğini anladım sonra. 'Boşanıyoruz' dediğimizde ‘şaka yapıyorsunuz’ dediler. Altıncı yılın sonunda boşandık. 22 sene boyunca da kimse ile görüşmedim" demişti.

Yaşar Alptekin ise "Kızım bana ‘sana geliyorum, annemi özlüyorum. Anneme gidiyorum seni özlüyorum. Hep bir tarafım yarım, tam olamıyorum’ dedi. Bu sözlerden çok etkilendim. Kızıma ‘Annenle evlilik düşünüyorum, annenin huyları değişti mi?’ diye sordum. Nilgün çok kıskançtı, arabanın emniyet kemerini koklayıp ‘Bu kadın kokusu, kimin’ diye sorardı. Kızım da bana ‘yok baba-annem değişti’ dedi. Kızımla beraber Nilgün’ün evine gittik. ‘Sen de uygun görürsen ben seninle evlenmek istiyorum’ dedim. O gün çıktık evden, ertesi gün ‘Nilgün düşündün mü?’ diye sordum. ‘Aaa o şaka değil miydi, ciddi miydin sen’ dedi. Ben de ‘evet, şaka yapmıyorum’ dedim" ifadelerini kullanmıştı.

Programda oyuncak farenin karnındaki yüzüğü çıkaran Alptekin, "Bu dünyada ve ahirette, saliha bir eş olmaya, çocuklarımızı huzur ve sağlık içinde yetiştirmeye, iyi ve kötü günde birlikte olmaya ne dersin?” sözleriyle eski eşine evlilik teklifi etmişti. Sürpriz teklife Nilgün Altınyay da ‘Evet’ cevabı vermişti.

Yorumlar