Yasak Elma Yıldız (Eda Ece) öldü mü, diziden ayrıldı mı, Yasak Elma 152. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma Yıldız (Eda Ece'nin canlandırdığı karakter) ayrıldı mı, dizinin son sahnesinde öldüğü söylenen Yıldız'ın gerçekten diziden ayrılıp ayrılmadığı konusu merak edilirken, gözler Yasak Elma 152. Bölüm fragmanına çevrildi.

Google Haberlere Abone ol
Yasak Elma Yıldız ayrıldı mı, 152. Bölüm fragmanı

Yasak Elma Yıldız (Eda Ece) öldü mü, diziden ayrıldı mı, Yasak Elma 152. Bölüm fragmanı yayınlandı mı, dizinin son sahnesinde öldüğü söylenen Yıldız gerçekten ölecek mi, diziden çıkıyor mu? Yasak Elma 152. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınlanan yeni fragmanda Yıldız var mı soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyordu. Dizinin 152. bölümü merakla bekleniyordu. Yıldız'ın bu bölümde ortaya çıkacağı, daha doğrusu akıbetinin netleşeceği düşünülüyordu. Ancak gelinen noktada Yıldız konusu daha da muamma halini almış görünüyor. 

Yasak Elma dizisinin 151. Bölüm final sahnesinde yalıya bir hırsız giriyor. Daha doğrusu Yıldız'ın kardeşini kaçırmak için bir çete üyesi giriyor. İçeri giren maskeli çete üyesi, evdeki herkesi bayıltarak işe koyuluyor. Ancak o sırada beklenmedik bir gelişme yaşanıyor.

Yasak Elma Yıldız (Eda Ece) ayrıldı mı, Yasak Elma 152. Bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yasak Elma Yıldız (Eda Ece) başına vurulan cisimle bayılıyor

 

Gecenin yarısında yatağında uyku tutmayan Yıldız verandaya çıkarak hava alıyor. Geri döndüğünde ise evdeki maskeliyle karşı karşıya kalıyor. Kısa bir boğuşmadan sonra maskeli adam Yıldız'ın kafasında cam bir vazoyu kırıyor. Yıldız düşerek bayılıyor.

Maskeli daha sonra Yıldız'ın kardeşiyle birlikte onu da arabaya atarak ikisini de evden kaçırıyor. Yolda Yıldız'ın öldüğünü söylüyor. Hal böyle olunca da Yasak Elma Yıldız ayrıldı mı, diziden ayrıldı mı soruları merakla sorulmaya başlandı.

Yasak Elma Yıldız (Eda Ece) ayrıldı mı, Yasak Elma 152. Bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yasak Elma Yıldız (Eda Ece) içine konduğu ceset torbasında havasızlıktan ölüyor. (Kaçırılanlar öyle söylüyor)

 

Yıldız'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı konusunda yaptığımız kısa bir araştırmada böyle bir gelişmenin söz konusu olmadığı görülüyor. Çünkü ne yapımcı şirketten ne de Yıldız'ın yani Eda Ece'nin kendi hesaplarından konuyla alakalı herhangi bir açıklama veya mesaj bulunmuyor.

Bu da reytingleri zaten çok da iyi olmayan dizinin biraz daha dikkat çekmesi, aksiyon sahneleriyle seyirciyi biraz daha meraklandırmak için yapılmış bir oyun olduğunu gösteriyor.

Yıldız'ın diziden ayrılıp ayrılmadığının seyirci tarafından iyice merak edilmesi için de sonraki bölümün fragmanı hemen yayınlanmadı. Böylece sosyal medyada Yıldız konusunun daha çok konuşulması sağlanacak. 

Yasak Elma dizisinin 152. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DİZİ DIŞINDA EDA ECE İLE İLGİLİ EN SON GELİŞME

Şu anda oynadığı dizi dışında Eda Ece ile ilgili son günlerde en son yaşanan gelişme yurt dışından aldığı ödül olmuştu. 

Ece, 2000 yılından beri Lübnan'da düzenlenen Murexdor 2022'de "En İyi Kadın Oyuncu" seçilmişti.

Yasak Elma Yıldız (Eda Ece) öldü mü, diziden ayrıldı mı, Yasak Elma 152. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Eda Ece, Lübnan'da ödül alırken

 

Geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen törene katılan oyuncu ödülü almak için çıktığı sahnede teşekkür konuşması yapmıştı.

Konuyla ilgili Instagram hesabından bir paylaşım yapan Ece, “Bugün Lübnanlılardan duyduklarım beni çok etkiledi. Son birkaç yıldır travmatik olaylar yaşadılar. Bu güzel aydınlık şehri tekrar mutlu görmeyi umuyorum. Beni kabul ettiğiniz ve bana çok fazla sevgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.” demişti.

YASAK ELMA YILDIZ (EDA ECE) KİMDİR?

Yasak Elma dizisinin "Yıldız" Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 

Gani Müjde ile tanışması sonucu profesyonel oyunculuk kariyeri başladı. 

Dizilerde ilk başrol deneyimini Pis Yedili (2011-2014) adlı dizideki rolü ile yaşadı.

Daha sonra Beni Böyle Sev (2013-2014) ve İlişki Durumu: Karışık (2015-2016) dizilerinde oynadı.

Babası elektrik mühendisi, annesi ev hanımıdır.

Yıldız'ın öldüğü söylenen son sahne:

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yasak Elma (@yasakelmafox)'in paylaştığı bir gönderi

 

Yorumlar