Yargı Ömer kimdir? Yargı dizisi Ömer karakterini canlandıran Doğaç Yıldız kimdir?

Yargı dizisinde polis Ömer karakteri dizinin son bölümlerinde en çok dikkat çeken isimlerden biri olurken seyirci, "Yargı Ömer kimdir, karakteri canlandıran Doğaç Yıldız kimdir?" sorularının cevabını merakla soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Yargı Ömer kimdir? Yargı dizisi Ömer karakteri

Yargı Ömer kimdir? Yargı dizisi Ömer karakterini canlandıran İbrahim Şentürk kimdir, soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor. Dizinin son bölümlerinde senaryoya dahil olan Ömer, avukat olarak görev yapıyor. Dizide karmaşanın ortasından çıkan Ömer, karmaşık işlerin başında bulunan ünlü avukat Yekta'nın oğlu olarak ortaya çıkıyor. Peki, Yargı Ömer kimdir?

YARGI ÖMER KİMDİR?

Yargı Ömer karakterini canlandıran oyuncu Doğaç Yıldız'dır. Ömer, karanlık işlerin arkasındaki adam olarak bilinen ünlü avukat Yekta'nın karşısına "Ben senin oğlunum" şeklinde çıkıyor. Yekta'ya, "Benim annem yıllar önce senin yanında çalışmış.

Yargı Ömer kimdir Yargı dizisi Ömer karakterini canlandıran Doğaç Yıldız kimdir
Yargı Ömer kimdir Yargı dizisi Ömer karakterini canlandıran Doğaç Yıldız kimdir

 

Onunla ilişkiniz olmuş. Ben de senin oğlunum." diyor. Yekta ise bu durum karşısında önce afallıyor sonra da "Senin artık bir babaya ihtiyacın yoktur. Hukuk okumuşsun, koca adam olmuşsun." ifadeleriyle onu başından savmak istiyor. Ancak hukuk fakültesinden henüz mezun olan Ömer, iş arıyor. Yekta'nın yanında çalışmaya başlayacak. Peki, Yargı Ömer karakterini canlandıran Doğaç Yıldız kimdir?

DOĞAÇ YILDIZ KİMDİR?

Doğaç Yıldız, 1991 yılında tiyatro sanatçısı bir ailenin tek oğlu olarak dünyaya geldi. İstanbul doğumlu olan oyuncu anne ve babası vasıtasıyla çok küçük yaşlardan itibaren oyunculuğu yakından takip etti.

Yargı Ömer kimdir Yargı dizisi Ömer karakterini canlandıran Doğaç Yıldız kimdir
Yargı Ömer kimdir Yargı dizisi Ömer karakterini canlandıran Doğaç Yıldız kimdir

 

8 yaşındayken ödüllü bir İsviçre yapımı film ile ilk deneyimini kazanan oyuncu, lise yıllarında rol aldığı İki Aile dizisinden sonra oyuncu olmaya ve tiyatro okumaya karar verdi. 2015 yılında mezun olduktan sonra Kertenkele ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol aldı. Yine aynı dönemde Adana ve Antalya film ödüllerinden ödülle dönen "Kar" filminde Bekir rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda aktif olarak tiyatro yapan genç oyuncu 2016 yılında oynadığı "Woyzeck" oyunuyla "en iyi genç yetenek" ödülüne layık görülmüştür.


 

Yorumlar