Yargı dizisi bu akşam var mı yeni bölüm hangi kanalda?

Yargı dizisi bu akşam var mı yeni bölüm hangi kanalda, dizinin oynadığı kanalın adı nedir, yayınlandığı gün hangi gündür? Enteresan bir hikayesiyle karşımıza çıkan Yargı dizisi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Diziyle ilgili pek çok konu merak ediliyor.

Yargı dizisi bu akşam var mı yeni bölüm hangi kanalda?, saat kaçta oynuyor, dizinin oyuncuları kim, konusu nedir soruları merakla cevap arıyor. 

İlginç bir senaryo ile seyircinin karşısına çıkan Yargı dizisinde vicdan, adalet, merhamet, hukuk, adalet, yargı, ünsiyet kavramları sorgulanıyor. 

Babası emniyet amiri, ağabeyi Cumhuriyet Savcısı olan genç bir adam cinayetle suçlanıyor.

Genci korumaya çalışan avukat ise bir anda kendini maktülün ablası olarak buluyor. 

Öte yandan, genç adamın ağabeyinin nişanlısı olan hakime hanım ise, davaya bakan başsavcının kız kardeşidir. Peki, bu ne ifade ediyor. Şöyle: Başsavcı, kız kardeşini üzdüğünü düşündüğü savcıyı kardeşi üzerinde cezalandırmaya yönelebilir. 

Çünkü, genc adamın ağabeyi savcı, hakime hanım ile ilişkisini bitirmek istiyor, hatta bitirmeye karar vermiş. Tam da bu esnada kardeşi katil olmakla suçlanıp tutuklanıyor.

Enteresan bir senaryo ile karşımıza çıkan dizi Pazar akşamları Kanal D ekranlarından seyirciyle buluşuyor.

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Ilgaz ile Ceylin boşanma aşamasına geliyor; ancak ikilinin boşanıp boşanmayacağı ise bilinmiyor.

Yargı yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de özet, saat 21.00'de ise yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor.