Yargı gerçek mi, hikayesi hangi kitaptan, eserden alıntılandı?

Yargı dizisinin gerçek bir hikayeden mi uyarlandığı veya hangi eserden esinlenerek kurgulandığı merak ediliyor. Star TV'de yayınlanan "Yargı" dizisi farklı senaryoyla seyircinin dikkatini üzerine çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Yargı gerçek mi, Yargı dizisi hangi eserden?

Yargı gerçek mi, uyarlama mı, hangi eserden veya diziden uyarlama, gerçek hikaye ise kimin hayatını ya da başından geçen olayları anlatıyor? Konusu, senaryosu ve kurgusuyla dikktaleri üzerine çekmeyi başaran Star TV dizisi oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Pazar akşamlarının en çok izlenenleri arasında yer alan dizinin hikayesi ise seyirci tarafından merak ediliyor. 

Star TV'de bu akşam yeni başlayan Yargı dizisi ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yargı gerçek mi uyarlama mı, hangi eserden veya diziden uyarlama?

Yargı dizisi gerçek mi uyarlama hikaye mi?
Yargı dizisi gerçek mi uyarlama hikaye mi?

 

Polis bir baba, savcı bir ağabey ve katil olmakla suçlanan bir gencin hikayesini anlatan dizinin gerçek mi hayal ürünü mü olduğu merak ediliyor.

YARGI DİZİSİ GERÇEK HİKAYE Mİ?

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturduğu, senaryoda ise Sema Ergenekon’un imzasının bulunduğu Yargı dizisi, seyirciyle buluşuyor. Dizide, Avukat Ceylin rolünde, geçtiğimiz dönem Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz ile Savcı Ilgaz rolünde, Aşk 101 dizisinde canlandırdığı karakterle, beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Peki, Yargı dizisinin konusu nedir? Yargı dizisi uyarlama mı, oyuncuları kimler?

Yargı dizisi gerçek mi uyarlama hikaye mi?
Yargı dizisi gerçek mi uyarlama hikaye mi?

 

Kanal D ekranlarında sezona iddialı bir giriş yapan Yargı dizisi, bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesini anlatıyor.

Savcı Ilgaz, dürüstlüğüyle nam salmış, kurallara sonuna kadar bağlı, mesleğinin en iyilerinden başarılı bir isimdir. Babası Metin’in kendisine öğrettiği değerleri tüm benliğiyle özümsemiş, doğrudan şaşmayan bir yapısı vardır.

Avukat Ceylin ise hukuk okurken babasının uğradığı haksızlık sonucu hapse girmesine isyan etmiş, kural tanımaz ve inandığı değer ve doğrular uğruna sınırları zorlayan, “ipten adam alır” denilen cevval bir avukattır.

Savcı Ilgaz ile Avukat Ceylin, bir gün bir cinayet dosyası nedeniyle karşı karşıya gelir ve Yargı dizisinin hikayesi de başlar…

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Yargı dizisinin bir kitaptan ya da bir filmden uyarlama olup olmadığına ilişkin bir bilgi bulunmuyor. Bu nedenle Yargı dizisinin özgün bir yapım olduğu düşünülüyor.

YARGI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kaan Urgancıoğlu,

Pınar Deniz,

Hüseyin Avni Danyal,

Uğur Polat,

Mehmet Yılmaz Ak,

Zeyno Eracar,

Ali Seçkiner Alıcı,

Başak Gümülcinelioğlu,

Uğur Aslan,

Pınar Çağlar Gençtürk,

Onur Özaydın,

Ece Yüksel,

Özlem Çakar,

Arda Anarat,

Onur Durmaz,

Zeynep Atılgan,

Beren Nur Karadiş

Yorumlar