Yaprak Dökümü neden yok? Yaprak Dökümü Kanal D yayın akışında neden yer almıyor?

Yaprak Dökümü dizisinin tekrar bölümlerinin yayınlandığı Kanal D'nin yayın akışında bu aralar dizi görünmüyor. Diziyi ilgiyle takip eden izleyicileri ise bugün neden dizinin yayınlanmadığını merakla sorgulyor. Peki, dizi neden yayınlanmıyor, neden yok?

Google Haberlere Abone ol
Yaprak Dökümü neden yok? Yaprak Dökümü Kanal D

Yaprak Dökümü neden yok, bugün yayınlanacak mı, Kanal D Yayın Akışında bugün dizi yer almıyor mu soruları meraklı seyirci tarafından ilgiyle soruluyor.

Kanal D'de tekrar bölümleri yaz boyunca yayınlanan Yaprak Dökümü dizisi şimdilerde ekranlarda görünmüyor. 

YAPRAK DÖKÜMÜ NEDEN YOK?

Yaz aylarında birçok programın sezon finali yaparak yaz tatiline girmesi nedeniyle eski dizilerin tekrar bölümleri yayınlanıyordu.

Kanal D, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve  Yaprak Dökümü dizilerinin tekrar bölümlerini bu yaz boyunca hafta içi gündüz saatlerinde yayınladı.

Ancak sezonun başlamasıyla bu diziler de yayından kaldırıldı.

En son "Gelinim Mutfakta" yarışmasının yeniden başlamasıyla birlikte "Yaprak Dökümü" dizisi de yayından kaldırıldı. Bu yaz artık yayınlanmayacak.

Yaprak Dökümü Cem neden öldü, kimdir,  dizide Necla'nın kocası Cem karakterini oynayan oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır.

Yaprak Dökümü yeniden ekrana geldiği son günlerde bir kez daha çeşitli sorularla anılıyor. 

Necla'nın kocası Cem dizinin tekrar bölümlerinde yayınlanan son bölümünde hayatını kaybediyor.

Peki, Yaprak Dökümü Cem neden öldü, Cem kimdir?

Yaprak Dökümü Cem neden öldü, kim?
Yaprak Dökümü Cem neden öldü, kim?

 

Yaprak Dökümü’nde Nejla’nın kocasını oynayan Kıvanç Kasabalı, Cem karakterini canlandırıyordu. 

Yaklaşık 16 yıl önce yani 2006 senesinde o yıla damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde Nejla’nın kocasını canlandıran Cem’in verdiği hayat mücadelesi yapımın her dair ilgiyle izlenmesine sebebiyet vermişti.

Necla'nın (Fahriye Evcen) eşi olan Cem, kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılması ve hayatını kaybetmesi Yaprak Dökümü dizisinin reytinglerde rekor kırmasına neden olmuştu.

YAPRAK DÖKÜMÜ CEM NEDEN ÖLDÜ?

Kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Cem’in bu durumundan asıl sorumlu olan Tekin ailesidir. Herkes perişan bir halde beklerken Ali Rıza Bey doktorun yanına giderek Cem’in son durumu hakkında bilgi alır. Duydukları hiç hoş şeyler değildir.

Tahsin kahvaltı esnasında Fikret’e Cem’in durumunu söyler ve birlikte hastaneye giderler. Doktor, Necla’ya çok kısa bir süreliğine Cem’i görebileceğini söyler ve Nejla gördükleri sonrasında şok olur ve baygınlık geçirir.

Hastanede Necla’nın yanında Tahsin kalır ve ona moral vermeye çalışır. Hemşirede Nejla’yı yanına çağırarak kötü haberi verir. Cem geçirdiği kalp krizi sonrası artık ölmüştür ve hayatta değildir.

KIVANÇ KASABALI KİMDİR?

24 Şubat 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kıvanç Kasabalı, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra Gaye Sökmen ajansına bağlı olarak çalışmaya başlar. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından 2006 yılında uyarlanan "Yaprak Dökümü" adlı dizide Cem karakterine hayat verir.

2013 yılında da "Merhamet" adlı dizide Sinan karakterini canlandırır. 2005 yılının Temmuz ayında Sedef Avcı ile evlenen Kasabalı’nın Can adında bir oğlu dünyaya gelir.


 

Yorumlar

Gonca Yaprak dökümu dizisini kaldigi yerden devam etsin lütfen cok guzel dizi saygilar