Yapı Kredi Self Servis World'e 2 uluslararası ödül

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Self Servis World uygulaması, uluslararası arenada 2 teknoloji ödülü aldı. Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Self Servis...

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi Self Servis World'e 2 uluslararası ödül

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Self Servis World uygulaması, uluslararası arenada 2 teknoloji ödülü aldı.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Self Servis World uygulaması, bilişim teknolojileri ve telekomünikasyon alanında pazar araştırmaları yapan International Data Corporation (IDC) tarafından düzenlenen "Sektörel Teknoloji Ödülleri" kapsamında "Finansal Kurum ve Ticari İşletme İş Ortaklıkları" ile "Büyük Veri ve Analitik" kategorilerinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bankanın dijital kanallarını sürekli inovasyon ve Ar-Ge ile geliştirdiklerini, gerçekleştirdikleri çalışmaların başarısının bu ödüllerle teyit edildiğini kaydetti.

Ülgen, bu yılın başında hayata geçirdikleri Self Servis World ile yine Türkiye'de ilk ve tek olan bir hizmete imza attıklarını belirterek, "Ekonominin can damarı olan KOBİ'lere ve tüm World üye iş yerlerimize yönelik kurguladığımız Self Servis World ile müşterilerimiz kolay bir şekilde kendi kampanyalarını tasarlayabiliyor, milyonlarca Worldcard müşterisi arasından kendilerine en uygun hedef kitleyi seçebiliyor." ifadesini kullandı.

Müşterilerinin bu uygulamaya bankanın kurumsal internet şubesi üzerinden kolayca ulaşabildiğini bildiren Ülgen, sektörde fark yaratan bu hizmetleriyle firmaların bilinirliğine ve satışlarına pozitif bir etki yarattıklarını kaydetti.

Ülgen, "IDC gibi 110'un üzerinde ülkede, binden fazla analistiyle teknoloji, sektörel fırsatlar ve trendler hakkında küresel, bölgesel ve yerel veriler üreten bir organizasyon tarafından ödüllendirilmek gurur verici. Yapı Kredi olarak, ihtiyaca uygun çözümler sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi'nin bu yıl hizmete sunduğu Self Servis World ile iş yerleri, Yapı Kredi Kurumsal İnternet Şubesi üzerinden Worldcard müşterilerine özel kendi kampanyalarını oluşturabiliyor. Puan ya da indirim şeklinde, hedeflerine uygun olduğunu düşündükleri kampanya ödül türünü belirleyebilen müşteriler, oluşturdukları kampanyaları SMS veya e-posta ile hedef kitlelerine duyurabiliyor, alternatif görsellerle kampanya duyurularını renklendirebiliyor.

Müşteriler, kampanyalarını kendilerine özel olarak worldcard.com.tr'de oluşturulan kampanya detaylarının ve iş yeri lokasyon bilgilerinin yer aldığı web sayfasıyla birlikte hedef kitlelerine iletebiliyor. Düzenlenen kampanya sonuçları ve performansı da raporlanarak kullanıcılara iletiliyor.


Yorumlar