Yamaç babasını neden öldürdü? İdris Koçovalı'yı kim öldürdü?

Çukur dizisinin yeni bölümlerinde de sık sık Yamaç'ın babasını öldürme sahneleri öne çıkarılıyor. Peki, Yamaç babasını neden öldürdü? İdris Koçovalı'yı kim öldürdü?

Google Haberlere Abone ol
Yamaç babasını neden öldürdü?

Çukur dizisinin başrol karakterlerinden Yamaç, yeni sezonun ilk bölümlerinde sık sık babasını öldürdüğü gerekçesiyle yaşadığı vicdan azabıyla öne çıkıyor. Yeni bölümlerde İdris Koçovalı'nın ölümü ve Yamaç'ın yaşadığı vicdan azabı seyircinin dikkatini çekmeye başladı. Bu nedenle seyirci sık sık Yamaç neden babasını öldürdü, İdris Koçovalı'nın nasıl öldüğünü merak ediyor. İdris Koçovalı'yı kim öldürdü? İşte detayları: 

Çukur dizisinin 2. Sezonu 34. Bölümü'nde Yamaç ile İdris Koçovalı gizli el yani Yücel tarafından içinden çıkılması imkansız bir zindana atılmışlardı. İkili burada gizli el tarafından şantajla birbirlerine karşı silah çekmek zorunda bırakılmıştı. 

Yamaç ve İdris Koçovalı ailesini korumak adına bir tercih yapmak zorunda bırakılmıştı. 

Koçovalı ailesinin bütün kadınlarını rehin alan Yücel, hepsinin kafasına silah dayayarak, Yamaç ve İdris'i tehdit etmeye başlıyor. 

İkisinden birinin bu zindan veya labirentten sağ çıkması şartıyla onları bırakacağını söylüyor. İşin ciddiyetinin farkına varan baba ve oğul ise birbirine silahı doğrultuyor. Ancak İdris Koçovalı, diziden ayrılması gereken karakter olduğu için, Yamaç'tan kendisini öldürmesini istiyor. Yamaç da istemeyerek de olsa sonunda İdris Koçovalı'yı yani babasını gibi görünüyor. 

İDRİS KOÇOVALI'YI KİM ÖLDÜRDÜ?

Geçen sezonun finalinde çekilen sahnede Yamaç'ın babasını öldürüdğü görülüyor. Ancak sahne tam olarak bunu yansıtmıyor. Çünkü silah sesleri geliyor ancak Koçovalı'yı gerçekte kimin öldürdüğü ise bilinmiyor. Yamaç, babasını kendisinin öldürdüğünü düşünüyor. Oysa yeni sezon bölümlerinde İdris Koçovalı'yı öldüren silahın tetiğini başkasının çektiğini yansıtmaya çalışıyor. Bu nedenle seyirci, İdris Koçovalı'nın kim tarafından öldürüldüğünü merak ediyor. 

İşte o sahneler:

 

Yorumlar

Sinam Yoook