Yalı Çapkını Kazım Ağa kimdir Kazım Ağa'yı kim canlandırıyor?

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Kazım Ağa, Ferit'in hayatını kurtarmaya çalışırken çete üyeleriyle kavga ediyor. Kavga Kazım Ağanın vurulmasıyla sonuçlanıyor. Seyran ile Ferit'in arasındaki kavgayı konuşmaya giden ağanın Ferit'i korurken vurulması şaşırtmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını Kazım Ağa kimdir Kazım Ağa'yı kim can

Yalı Çapkını Kazım ağa Seyran ve Suna'nın babası kimdir, nerelidir, kim oynuyor, oyuncunun adı nedir, aslen nerelidir, kaç yaşında soruları dizinin hayranları tarafından merakla osruluyor. Dizide, Gaziantepli bir ağa olan Kazım, genç ve güzel iki kızın babasıdır. Kızlarından birini hemşehrisi ünlü iş adamı Halis Korhan'ın torunuyla evlendirmiş, Halis Ağa'nın gölgesinde o da İstanbul'a yerleşmiştir. Kızları ve eşinin çok korktuğu, hayatı onlara zindan eden Kazım, İstanbul'a geldiğinde hayatın gerçek yüzüyle karşı karşıya kalıyor. Kızları, onun işkencelerine daha fazla dayanamayarak isyan bayrağı açıyor. Peki, Yalı Çapkını Kazım Ağa ölüyor mu? Kazım Ağa kimdir? Diren Polatoğulları Biyografisi

YALI ÇAPKINI KAZIM AĞA KİMDİR KAZIM AĞA'YI KİM CANLANDIRIYOR?

Yalı Çapkını Kazım karakteri, dizinin en çok tepki çeken karakteridir. Kızları Suna ve Seyran'ın hayatını zindana çeviren, eşine çok kötü davranan, kaba, sert ve saygısız bir adamdır. Kazım, kızlarını kendi ailesi gibi zengin birileriyle evlendirebilmek için onları çocukluğundan itibaren özenle yetiştirmiş; ancak despot bir baba olarak da gün yüzü göstermemiştir. 

Yalı Çapkını Kazım kimdir, nerelidir Diren Polatoğulları Biyografisi

Yalı Çapkını Kazım Ağa - Diren Polatoğulları 

 

Hemşehrisi ve uzaktan akrabası olan Halis Ağa'nın İstanbul'dan gönderdiği gelini, torunu Ferit için münasip bir kısmet bulmak için Kazım Ağanın kapısını çalar. Kazım Ağa da başına devlet kuşu konmuş sevinciyle kızını vermeye anında razı olmuştur. 

Hatta kızlarının bu isteme sırasında yaşadığı büyük travmalara aldırış etmeyerek Halis Ağa'nın memnun olmasının her şeyden önce geldiğini düşünmüş. Kızı Seyran'ın Ferit ile evlenmesinden sonra kendisi de İstanbul'a gelir ve Halis Ağa'dan ev ister. Halis Ağa da onlara münasip bir ev bulmaya çalışır. Bu sırada kızı Suna'ya da bir kısmet çıkar. Ancak Suna, artık Gaziantep'teki Suna değil. Buldukları bu adamlar evlenmek istemez. 

Kazım Ağa'nın İstanbul'daki hayatı Gaziantep'teki gibi pek ilerlemez. Beklemediği olaylar gelişir de gelişir. 

VURULUYOR

Kazım Ağa dizinin son bölümünde, Ferit'in başını belaya soktuğu çeteyle karşı karşıya geliyor. Çete üyesiyle giriştiği kavga sonrasında vurularak yere yığılıyor. Dizinin son fragmanında Kazım Ağa'nın yerde yattığı Ferit'in ise üzerinde abanarak ağladığı görülüyor. Ancak Kazım Ağa'nın diziden gerçekten ayrılıp ayrılmadığı konusu ise henüz belli değil.

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR, NERELİDİR?

Diren Polatoğulları 12 Şubat 1980 tarihinde İstanbul'da doğdu. Polatoğulları aslen Diyarbakırlıdır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk sanatını bitirmiş ve oyunculuğa 2009 yılında başladı. Burada profesyonel oyunculuk eğitimi aldı.

Yalı Çapkını Kazım kimdir, nerelidir Diren Polatoğulları Biyografisi
Yalı Çapkını Kazım - Diren Polatoğulları 

 

Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar’a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi birçok projede rol almıştır.

DİREN POLATOĞULLARI DİZİLERİ

Diren Polatoğulları dizileri:

Kurtlar Vadisi Pusu

Üsküdar'a Giderken

Karadayı

Kaçak

Eski Hikaye

Maral: En Güzel Hikayem

Komedi Türkiye

Hayat Şarkısı

Şevkat Yerimdar

Bir Umut Yeter

Bir Aile Hikayesi

Kuruluş Osman

Arıza

Kırmızı Oda

Üç Kuruş

Yalı Çapkını

DİREN POLATOĞULLARI'NIN OYNADIĞI FİLMLER

Saklı Hayatlar

Aşk ve Devrim

Bir Ses Böler Geceyi

Kurtuluş Son Durak

Kırık Kalpler Bankası

Küçük Esnaf

Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit

 

Yorumlar