Yalancı dizi yorumları merak konusu oldu

Yalancı dizi yorumları diziyi izleyenler tarafından merak konusu oldu. Çünkü kadın-erkek tartışmasını fitilleyecek bir senaryo ortaya konmuş durumda. Herkesin kendine göre haklı, herkesin kendine göre karşısındaki suçlu bulma potansiyelinin olduğu bir dizi karşımızda duruyor.

Google Haberlere Abone ol
Yalancı dizi yorumları merak konusu oldu

Yalancı dizisiyle ilgili yorumlar, diziyi izleyenler tarafından merak ediliyor. Diziyi izleyen herkes, başkalarının ne düşündüğü konusunda sağına soluna bakıyor. Kadına yönelik şiddetin zirve yaptığı dönemde çekilen dizi birçok evde kadın erkek arasında şimdiden tartışmaları başlatmış durumda.

Yalancı dizi yorumları merak konusu oldu
Deniz, Mehmet Emir'in evine girmeye çalışırken kendine inanamıyor.

 

Çünkü, kadınlara göre kadın, erkeklere göre de erkek haklı; ancak bütün bunlar henüz kimin "Yalancı" olduğu ortaya çıkmadan yapılıyor. Yani henüz kimin suçlu olduğunu kimse bilmiyor. Senaryoda kadının aklı arada gidip geliyor, üstüne bir de ilaç kullanması ister istemez şüpheleri artırıyor. Ancak erkeğin şüpheli hareketleri de onu hedef yapıyor. Peki, Yalancı dizi yorumları nasıl? 

Yalancı dizisiyle ilgili sosyal medyada birçok kişi farklı farklı yorumlarda bulunuyor. 

Sizler için farklı platformlardan birkaç yorum derleyerek buraya alıntılıyoruz. 

İşte Yalancı dizisi hakkında yapılan yorumlar:

konu güzel. kriminal. psikolojik. güzel, izlenir. iddia sahibi kadına yazdıkları rahatsızlık dengeleyici bir unsur olarak konulmuş. ama gerçek hayatta gayet de bilinçli, isteyerek, planlayarak adamlara suç atılıyor. (bkz: gone girl) başınız yansın istemiyorsanız kadınlarla 1v1 bütün iletişiminizi mümkün oldukça çok dokümante etmeye çalışın. ne olacağı hiç belli olmaz.

 

Dizide tam amerikan havası sezdim iyi dizi oyunculuklar perfect bu kalite harcanmaz umarım ve orjinal çizgisini bozmaz umarım totali cezb etmez ama Ab bakabilir. Fakat rakibleri zorlu umarım rekabete ayak uydurur.

 

Bence deniz bu şekilde davranmamalıydı. Net hatırlamadığı bir olayda bu kadar korkunç bir iddia ortaya atılmamalıydı. Dizi çok karmaşık ve tuhaf anlayamadım pek ama şu anlık düşüncem bu

 

orjinali izlemedim de hakkında bir şeyler okumuştum ama herhalde şu hastanedeki bir şeyler söylemeye çalışıp söyleyemeyen hemşire kıza da bi şey yaptı bu herif, vay şrfsiz. ayrıca 2 saatlik yerli dizi senaryosu için gerilim ve heyecan çok iyi yönetiliyor dizide, polis kızla doktorun kapı önünde o sahnesi, deniz'in eski eşiyle yine mehmet emir'in karşılaştığı sahne, gerilim, heyecan hiç düşmüyor, zaplayamıyorum resmen. çok iyi, şu an diziler arasında en iyisi bu sanırım, yönetmenliği, yaratabildiği atmosfer, gerilimi, heyecanı, müzikleri. çok beğeniyorum, lütfen bitirmeyin çat diye şu diziyi, show tv duyuyor musun?* ayrıca deniz'in geçmişindeki o olay da çok çarpıcı, sorgulatıyor, geçmişte yaşanan bir şey şu anı haklı mı çıkarır, dahası tecavüzü, tacizi böyle bi vahşeti herhangi bir şey haklı gösterebilir mi? deniz'in öğrencisiyle olan olaydaki ikilemi, o öğrencinin olayı, çok çarpıcı örnekler. kadınlar hep suçlanıyor ya, yok eve davet etti adamı, yok bilmem ne? gerçekten tam dijital dizisiymiş ama iyi ki caseret edip normal tvlere çekmişler, millet kalite görsün diyeceğim de, reytingi çok diziler de ortada* harcamayın bu diziyi eyy show tv ve yapımcı!

 

sinematografisi ve oyunculukları şahane olan, ama aynı zamanda çok gerçek, çok hayattan konuları içeren dizidir. deniz'in tweetine gelen sosyal medya tepkileri, insanların tepkileri nasıl da -maalesef- tanıdık? dizi gerçekten hangisi yalancı yahu diye sorduruyor sürekli, mehmet emir o kadar masummuş gibi davranıyor ki...

 

meraktan ilk 2 bölümünü izledim. replikler neredeyse aynı. ama kesinlikle burçin terzioğlu ve salih bademci çok daha iyi canlandırıyor karakterleri. hissiz oynamıyorlar. liarı izlediğim için izleme gereksinimi duymuyorum.

 

dizinin final bölümünde asıl suçlunun mehmet emir olduğu bulunuyor. sadece denize değil 15 kişiye daha cinsel saldırıda bulunmuş. deniz bunların görüntülerini bulup basına sızdırıyor. yani deniz doğru söylüyor. yalancı olan mehmet emir. sonunda ise mehmet emir ölüyor.

 

diziden ve bahsettiklerinden ziyade burçin terzioğlu ve partnerinin flörtleşme şekli dikkatimi çekti. aşırı itici yapay kötü ve planlı tavırlar, şımarıkça mimikler ve göz devirmeler ergen misiniz ya kaç yaşında insanlarsınız.

 

dizinin yönetmeni de senaristleri de kadın. hani hiç değilse senaristler arasında göstermelik bir erkek olsun ki her açıdan baktığınızı görelim. yine sosyal medya gazına oynayan popüler cümlelerle süslü kötü bir iş. şöyle masaya vuran bir dizi gelmeyecek sanıım. dizinin tüm heyecanı merakı bitti. anlaşılıyor ki erkeği yalancı çıkartacaklar ötesi yok. ee daha niye izleyelim? bana başka bir bakış açısı mı kazandırdı? ters köşe mi yaptı? zekice sahneler mi var? yok. sadece sosyal medya ne diyorsa ona uygun sahneler.

 

Nihayet klişe senaryolar dışında farklı ve güzel bir dizi görebildik

 

ilk 3 bölüm repliklere ve mekan detaylarına kadar birebir yapılmış her şey. ilk üç bölümün hikaye hızı orijinali ile aynı, bakışmalar ve mıy mıy konuşmalarla 2 saate uzatmışlar o ayrı. diyeceğim şu ki böyle giderse 12 bölümde final yapması gerekiyor bizim yerli yapımın da. ingilizler 6+6 iki sezonda mis gibi final yapmışlardı. artık şu mini dizi olayını çözelim ve sakız gibi uzatmayalım bazı dizileri.(l&m hariç tabii ki)

 

Hepimizin aşina olduğu bir konuya hassasiyet ile değinen bir dizi. Oyunculuklar harika, çekimler şahane. İlk başta sanki Türk dizisi değil de Hollywood filmi izliyorum sandım. İlk bölüm reytingleri düşük geldi ama umarım değeri bilinir. Kadınlara şiddet yerine bir kadının hakkını aradığı bir dizi çıkmışken reyting kurbanı olmasın.

 

Mehmet Emir o kadar kusursuz bir karakter olarak çizilmiş ki, bu kadar düzgün, hatasız olmak normal değil. Bence en şüphe çeken yönü bu. Bir de olaydan sonra bir gün işe gitmek için hazırlanırken aynanın karşısında yüzüne baktığı sahne de onun suçlu olduğunu düşündürüyor. Çünkü yüz ifadesinde kendisiyle yüzleşen, kendinden hesap soran hatta tiksinen bir adam vardı. İkinci en büyük delil de bu bence. 1:20:17 saniyeyi de şimdi ekledim.

 

Cinsel istismara uğrayan kadınların neler yaşadığını kademe kademe gösterilmiş resmen acılarını iliğime kadar hissettim. Helal olsun size böyle bir dizi yaptığınız için 👏🏻 Burçin Terzioğlu oyunculuğunu ayrıca ayakta alkışlamak gerek.

 

Masumiyet dizisinde olduğu gibi kamu spotlarıyla birlikte yine bir kadının mücadelesi konu alınıyo anlaşılan. İlker Elayı dövdü mü dövmedi mi diye 13 bölüm izleyip sonunda o kusursuz görünen adamın psikopat çıkışına tanık olmuştuk. Sanırım bu dizide de aynı mesaj verilicek. KUSURSUZ GÖRÜNTÜ ALTINDAKİ PSİKOPATLIK. Eğer fikrimde haklıysam ömrünün uzun olacağını da sanmıyorum. Mehmet Emir tecavüz etti mi etmedi, Deniz hasta mı yoksa haklı mı derken bi 10 bölüm TC adaleti izleriz.

 

Ben mehmet emirden şüpheleniyorum bölümün başında denizle yemeğe çıkıcağını yasemine söylerken canan hemşıre böyle donmuş gibi bakıyordu korkmuştu sanki mehmet emir o kadınca birşey yapmışsa şasırmam ama denizin davranışlarıda hiç normal gelmiyor aşırı panik ama yaşadığı şeyi düşününce normal geliyor

 

adam polislere ifade verirken fotoğraf almak için odaya gitti uzun süre gelmedi ben de merak edip arkasından gittim dedi fakat bi bölümde deniz elinde fotoğrafla beraber gelip oturuyor yanına

 

O mavi oyuncakta var bir hikmet. Eski eşi kamera mı yerleştirdi ne yaptı bilmiyorum ama o oyuncağa boşuna değinmediler. Sorguda da birkaç sahnede arkada beliriyor var onda bir şey. Bir de ameliyathanedeki hemşire de doktor hakkında bir şeyler biliyor bence. Deniz'in kafası karışık toparlayamıyor ama adam suçlu bence sadece kendi lehine olacak kadar ince düşünüp tasarlamış.

 

Aslında cevap aşikar: yalnızkenki tavırlar. Kadının uyandığında o hali, çaresizliği 'yalan' söylemediğinin başlıca göstergesi. 'Yanılsama' yaşıyor olması mümkün ama asla 'yalan' söylemiyor. Adamın yalnızkenki halini hisleriniyse göremiyoruz. Dizi bir 'yalancının' peşindeyse onun kim olduğu bence apaçık ortada.

 

Dizi cok iyi, Burcin Terzioğlu oyunculuğu mükemmel. Ben kız kardeşinden ve eski eşinden şüpheleniyorum.Bir iş çeviriyorlar onlar. Mehmet 'in suçsuz olduğunu düşünen bir ben miyim?Kadın hic sağlıklı değil çünkü. Neyse izleyelim görelim bakalım.

 


 

Yorumlar