Whatsapp web görüntülü arama konuşma nasıl nereden yapılır?

Whatsapp web görüntülü arama konuşma nasıl nereden yapılır, WhatsApp kullanıcılarına güzel haber Facebook'tan geldi. Whatsapp web görüntülü arama özelliği geliyor. Whatsapp web görüntülü arama özelliğinin Facebook tarafından resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp web görüntülü arama nasıl nereden yapılır

Whatsapp web görüntülü arama konuşma nasıl nereden yapılır? Bilgisayardan WhatsApp üzerinden konuşma yapılır mı? WhatsApp Web görüntülü arama özelliği çok yakında hizmete girecek. Peki whatsapp web görüntülü arama yapma nasıl olacak, Whatsapp web görüntülü konuşma  özelliği nasıl aktif hale getirilecek? İşte Whatsapp web görüntülü konuşma ile ilgili merak edilen detaylar... 

Whatsapp yazışmalarını bilgisayarlarımızdan yapmayı mümkün hale getiren Whatsapp web çok yakında beklenen görüntülü konuşma özelliğini kullanıma sokacak. Gelecek yeni uygulama ile Whatsapp web görüntülü arama yapma mümkün hale gelecek. 

Instagram, Whatsapp gibi en çok kullanılan sosyal medya paltformlarını bünyesinde bulunduran teknoloji devi Facebook, Whatsapp kullanıcıların merakla beklediği özelliğin tanıtımını yapması bekleniyor.

Görüntülü konuşma özelliği Windows 10 mağazasından indirilen WhatsApp Web uygulaması için kullanıma sunulacak. https://web.whatsapp.com/ tarayıcı üzerinden açılan sayfa ile özelliği kullanmak mümkün olmayacak.

WHATSAPP WEB GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR MI?

Henüz Whatsapp web görüntülü arama, konuşma özelliği bulunmuyor. Çok yakında teknoloji devi Facebook'un çalışmalarını yaptığı bu özelliği aktif hale getirmesi bekleniyor. Facebook Messenger ile görüntülü konuşma özelliğine benzemesi beklenen özellik yakında kullanıma açılacak. 

WhatsApp Web görüntülü konuşma var mı
Whatsapp web görüntülü arama konuşma nasıl nereden yapılır?

 

WHATSAPP WEB GÖRÜNTÜLÜ ARAMA NASIL YAPILIR?

Facebook'un geliştirdiği yeni özellik, Wiindows 10 apllication mağazasından indirilecek Whatsapp web uygulaması için aktif hale getirilecek. Alınan bilgilere göre, WhatsApp Web görüntülü arama, konuşma yapma özelliği tarayıcı üzerinden açılan Whatsapp Web için aktif olmayacak.

Whatsapp Web, Facebook tarafından geliştirilen telefonlarımızdaki yazışma programı Whatsapp'ı bilgisayar üzerinden kullanılmasını mümkün hale getiren bir özelliktir.

Whatsapp tarafından kullanıcılarına sunulan bu özellik sayesinde telefondaki yazışmaları bilgisayar üzerinden yapmak mümkün. Whatsapp web uygulama olarak Windows mağazasından indirilip setup yapıldıktan sonra kullanılabildiği gibi, tarayıcı üzerinden uygulama indirmeden de kullanılabilen yazışma programıdır.

Bilgisayar üzerinden https://web.whatsapp.com adresinden giriş yaparak telefonunuzun Whatsapp uygulamasının ayarlar sekmesinden QR kod okutmanız gerekmektedir.

WHATSAPP WEB NASIL KULLANILIR?

Bilgisayarınızın tarayıcı sekmesinden https://web.whatsapp.com adresine gidin

Telefonunundan WhatsApp uygulamasını açın

Android işletim sistemine sahip telefonlarda WhatsApp sohbet ekranı açıkken Menü > WhatsApp Web tıklayın

iPhone telefonlarda ise Ayarlar > WhatsApp Web tıklayın

Telefonun kamerasını bilgisayarınızın ekranında açık olan WhatsApp Web ekranındaki yönlendirerek QR kodunu okutun


 

Yorumlar

zeyn gortlu
Nurettin İllede windows 10 kullanmak zorundamıyız vereceksen win7 web üzerindende ver bu güzel özelliği