WhatsApp son dakika: WhatsApp'a ne oldu, neden çöktü, ne zaman düzelecek?

WhatsApp son dakika: Türkiye genelinde WhatsApp uygulamasına erişim sağlanamıyor. Konuyla ilgili bakanlıktan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp çöktü, ilk resmi açıklama geldi

WhatsApp son dakika hata hakkında bir gelişme var mı? Türkiye genelinde sabah saatlerinden bu yana WhatsApp'a giriş yapılamıyor. Hal böyle olunca da kullanıcılar merakla soruluyor. WhatsApp'a ne oldu, neden çöktü, ne zaman düzelecek?

WHATSAPP NEDEN ÇÖKTÜ, NE OLDU?

Anlık iletişim platformu WhatsApp'a erişim sorunu yaşanıyor. İlk tespitlere göre Türkiye saati ile bu sabah 09:50 civarında başlayan sorun nedeniyle WhatsApp'a erişim sağlanamıyor. WhatsApp kullanıcıları, hem gruplar hem de bireysel sohbetlerde mesajın gitmediğini ve gelmediğinden şikayet ediyor.

Yaşanan sorunun dünya genelinde olduğu gözlemlenirken, WhatsApp ve çatısı altında bulunduğu Meta'dan konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

WhatsApp'ta yaşanan erişim sorunu, global ölçekte internet kesintilerini kullanıcı şikayetleri üzerinden raporlayan Downdetector'ün verilerine de şu şekilde yansıdı:

Yaşanan sorun, WhatsApp'ı Twitter'da da kısa süre içinde Trend Topic (TT) listesinde ilk sıraya taşıdı.

WHATSAPP NE ZAMAN DÜZELEECEK?

Sorun ile ilgili olarak ilk açıklama ise Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan geldi. Sayan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" dedi.

WHATSAPP'TAN BİR AÇIKLAMA VAR MI?

WhatsApp'ın resmi Twitter hesabını kontrol ettiğimizde konuya dair henüz bir açıklama yapılmadığını görüyoruz. En son paylaşım 10 gün önce yapılmış durumda. 

WhatsApp son dakika: Neden çöktü, ne zaman düzelecek?
WhatsApp son dakika: Neden çöktü, ne zaman düzelecek?

 


 

Yorumlar