Voleybolda transfer

- Çanakkale Belediyespor, Belçikalı orta oyuncusu Dominika Sobolska ile sözleşme imzaladı

Google Haberlere Abone ol
Voleybolda transfer

ÇANAKKALE (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, orta oyuncusu Dominika Sobolska ile sözleşme imzaladı.

Çanakkale Belediyespor yöneticisi Levent Çetin, kulüp binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda ilk yabancı transferini gerçekleştirdiklerini belirten Çetin, şunları kaydetti:

"Bugün 2018-2019 sezonu hazırlıkları doğrultusunda ilk yabancı transferimizi yapıyoruz. Yeni oyuncumuz Dominika Sobolska Belçika vatandaşı 27 yaşında genç bir orta oyuncu. Kendisinden bu sezon çok şeyler bekliyoruz. Daha önce Polonya ve İtalya liginde çok başarılı oyunlar oynamış ve en değerli oyuncu seçilmiş bir sporcu. Çanakkale'ye de iyi bir uyum gösterip bizim yeni sezondaki başarımızda pay sahibi olacağını düşünüyoruz. Kendisine 'Hoş geldin' diyoruz."

Geçen sezon Polonya'nın BKS Stal Bielsko-Biała takımında forma giyen 27 yaşındaki Dominika Sobolska ise Çanakkale'de forma giyeceğinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Kenti çok beğendiğini ifade eden Belçikalı oyuncu, "Burada olduğum için gerçekten mutluyum. Buradaki ilk günüm. Her şey iyi gözüküyor. Çanakkale'yi çok sevdim. Umarım önümüzdeki sezon bizler için başarılı olur." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sobolska ile sözleşme imzalandı.


Yorumlar