Vodafone Red "The Crown"un Türkiye'deki özel gösterimini gerçekleştirdi

- Vodafone Red Netflix Dizi Maratonu kapsamında gerçekleştirilen "The Crown" dizisi özel gösterimine televizyon, medya ve sanat dünyasından yaklaşık 300 davetli katıldı

Google Haberlere Abone ol
Vodafone Red "The Crown"un Türkiye'deki özel gösterimini gerçekleştirdi

İSTANBUL (AA) - Vodafone Red, dünyanın önde gelen internet televizyonu Netflix iş birliğiyle "The Crown" dizisinin Türkiye'deki özel gösterimini gerçekleştirdi.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Red Netflix Dizi Maratonu kapsamında gerçekleştirilen "The Crown" dizisi özel gösterimine televizyon, medya ve sanat dünyasından yaklaşık 300 davetli katıldı.

Etkinlik kapsamında 190'ı aşkın ülkede 83 milyonun üzerinde üyesi bulunan Netflix'in tüm dünyada beğeni toplayan ve takip edilen Narcos, House of Cards ve Stranger Things dizilerinin gösterimleri de yapıldı.

Öte yandan tüm dünyayla aynı anda gösterime giren Netflix orijinal dizisi "The Crown"un da Vodafone Red Netflix Maratonu'nda özel gösterimi gerçekleştirildi. Kraliçe II. Elizabeth'in hayatını ekranlara taşıyan dizi, 20. yüzyılın ikinci yarısında dünyaya etki eden olayları konu alıyor. Kraliçe II. Elizabeth rolünü Claire Foy'un üstlendiği dizide Matt Smith, kraliçenin eşi Edinburgh Dükü Philip Mountbatten olarak ekranlara geliyor. John Lithgow ise Sir Winston Churchill'i canlandırıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, dijital dönüşüm vizyonları doğrultusunda dünyanın lider içerik sağlayıcılarıyla iş birlikleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Netflix gibi online içerik sağlayıcıların sunduğu hizmetlerin, dijitalleşmenin en önemli basamaklarından biri olduğunu belirten Uysal, şunları kaydetti:

"Vodafone olarak, dünyanın en büyük internet televizyonu Netflix'in Türkiye'de iş birliği yaptığı ilk operatör konumundayız. İş birliğimiz kapsamında şimdi de tüm dünyanın heyecanla beklediği The Crown dizisinin Türkiye gösterimini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Netflix ile kullanıcılara sunduğumuz içerikleri artırırken, Vodafone Red'li abonelerimize Netflix üyeliğini tarifelerimize ek tekliflerle sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamında Red'li abonelerimize diledikleri yerde, diledikleri zaman, diledikleri filmi ya da diziyi izleme özgürlüğü sunuyoruz. Kullanıcılarımıza Vodafone 4,5G deneyimini sağlamak üzere zengin internet ve içerik servisleri sunmaya devam edeceğiz."

Yorumlar