Vigo kurye başvuru şartları, maaşları, çalışma saatleri, ücretleri ne kadar?

Vigo kurye başvuru şartları, maaşları, çalışma saatleri, ücretleri ne kadar? Vigo kurye olmak isteyenler başvuru şartlarını merak ediyor. Kurye olmak için 18 yaşından büyük ve ehliyetiniz olması büyük oranda yeterlidir.

Google Haberlere Abone ol
Vigo kurye başvuru şartları, maaşları, çalışma saa

Vigo başvuru şartları neler, nasıl, nereden? Vigo kurye olmak isteyenler başvuru şartlarını merak ediyor. Kurye olmak için 18 yaşından büyük ve ehliyetiniz olması büyük oranda yeterlidir. Vigo kurye başvuru şartları, maaşları, çalışma saatleri, ücretleri ne kadar? 

Kurye sektöre bilindiği üzere Türkiye'de pandemi süreciyle birlikte en çok büyüyen sektörlerin başında gelir. Şu anda Türkiye'de onbinlerce kişi kuryecilik yaparak geçimini sağlıyor. Motorlu, yük kamyonetli kuryeler piyasa şartlarına göre gayet iyi bir ücret de alabiliyor. Yaptıkları işe göre ve kullandıkları araçlara göre motokurye veya araçlı kuryelerin gelirleri de aylık olarak değişebiliyor. Ancak iyi bir şekilde çalışan bir motokurye aylık ortalama 20-30 bin liraya varan kazanç elde edebiliyor. 

Piyasada birçok kurye şirketi var. Onlardan biri de Vigo Kurye'dir. Vigo Kurye'de çalışmak aylık iyi bir gelirinin olması anlamına gelir. Çünkü sadece kurye işi yapan şirket çalışanlarına da önem gösteriyor. Vigo şirketinde kurye olarak işe başlamak için yapmanız gereken tek şey başvuruda bulunmaktır. Vigo'da kurye olarak çalışma şartları genel olarak şöyle:

A, A1, A2 veya en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

Hafta içi veya hafta sonu ile hafta içi part time olmak üzere 3 ayrı çalışma seçeneği bulunuyor.

Vigo başvuru şartları neler, nasıl, nereden
Vigo başvuru şartları neler, nasıl, nereden

 

Hatfa içi tam zamanlı, hafta sonu yarı zamanlı, yani sadece Cumartesi, Pazar veya hafta içi belli bir saat dilimi içerisinde çalışmak isterseniz bu seçenekleri işaretlemeniz gerekiyor.

Kurye olmak için tecrübe gerekmiyor. Motosiklet kullanmayı biliyorsanız kurye olabilirsiniz.

Vigo Kurye olmak için adli sicil kaydı bilginizi vermeniz gerekiyor.

Ayrıca 18 yaşından büyük olma şartı bulunuyor.

Vigo'nun en önemli özelliği haftanın 7 günü, 24 saat boyunca hizmet veriyor oluşudur.

BAŞVURU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Vigo’da moto kurye veya araç kurye olarak çalışmak için web sitesinde yer alan ‘Kurye olmak istiyorum’ seçeneğini tıklayarak açılan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

Başvuru formunda yer alan isim soyisim gibi bilgilerin yanı sıra e-posta, cep telefonu, çalışmak istediğiniz pozisyon ve lokasyon gibi bilgileri ilgili alanlara doğruluğundan emin olarak yazmanız gerekir.

Vigo başvuru şartları neler, nasıl, nereden
Vigo başvuru şartları neler, nasıl, nereden

 

Aynı zamanda adli sicil kaydınızın olup olmadığı sorusuna da yanıt vermelisiniz. Başvuru formunu doldurduktan ve başvurunuz onaylandıktan sonra ilgili birim sizinle iletişime geçecek ve işe alım süreciniz devam edecektir.

MOTO KURYE NASIL OLUNUR?

Moto kurye olmak için gerekli olan birinci şart A1 ya da A2 ehliyetine sahip olmaktır. Moto kuryelik için eğitim seviyesi ya da yabancı dil zorunluluğu aranmamaktadır. Fakat bunlara sahip olmanız durumunda, diğer adaylara göre daha öncelikli olabilirsiniz.

Motosiklet ehliyetine sahipseniz artık hangi marka çatısı altında çalışmak istediğinize yapacağınız araştırma sonucunda kendiniz karar verebilirsiniz.

 


 

Yorumlar