Vefa destek hattı numarası kaç?

Vefa Sosyal Destek telefon numarası kaç, iletişim bilgileri nelerdir, nereden ulaşılabilir? Korona günlerinde vatandaşa her türlü hizmetinde yardım eden Vefa Sosyal Destek ekipleri örnek bir hizmet sergiliyor. Vefa destek hattı numarası kaç?

Google Haberlere Abone ol
Vefa destek hattı numarası kaç?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşlara her türlü desteği sağlamaya çalışan Vefa Sosyal Destek ekipleri eşsiz bir hizmet yürütüyor. Peki, Vefa Sosyal Destek telefon numarası kaç, iletişim bilgileri nelerdir, nasıl ulaşılabilir? Vefa destek hattı numarası kaç? İşte Vefa Destek Hattı İletişim bilgileri: 

Vefa Sosyal Destek ekipleri Türkiye genelinde Polis, Jandarma, Bekçi, AFAD, Kızılay personeli gibi kamu çalışanlarından oluşuyor.

Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, gelen talepleri karşılamanın yanı sıra maske, kolonya, sabun ve dezenfeksiyon ürünlerinden oluşan kolileri, vatandaşların evlerine götürüyor.

Hatta bazen vatandaşın özel ihtiyaçlarını bile karşılıyorlar. Örneğin yaş günü pastası, muhabbet kuşu talebi gibi istekleri de yerine getiriyorlar.

 Vefa Sosyal Destek Grubu telefon numaraları şöyle:

Vefa Destek ekiplerine 112, 155 ve 156 çağrı merkezlerinden ulaşılabiliyor.

Vefa Destek Grubu çalışmaları valiliklerin koordinasyonunda yürütülüyor.

Vefa destek hattı merkezinden bir görüntü:

Yorumlar