Vatandaşlar Bozüyük Belediyesi hayvan pazarına akın etti

Bozüyük Belediyesi tarafından Mezbaha Müdürlüğü’nde kurulan kurban pazarı, bayram arefesinde her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.Bozüyük Belediyesi tarafından kurbanlık hayvanların rahatlıkla alınıp...

Google Haberlere Abone ol
Vatandaşlar Bozüyük Belediyesi hayvan pazarına akın etti

Bozüyük Belediyesi tarafından Mezbaha Müdürlüğü’nde kurulan kurban pazarı, bayram arefesinde her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi tarafından kurbanlık hayvanların rahatlıkla alınıp satılabileceği bir ortam sağlanması amacı ile kurulan kurban pazarında Bozüyüklü ve çevre köylerden gelen besiciler, kurbanlıklarını su ve yemliklere kolaylıkla ulaşabildikleri özenle hazırlanmış alanlarda satışa çıkardı. Vatandaşların akın ettiği kurban pazarı sıkı pazarlıklara ve yoğun bir ilgiye sahne olurken, satışa çıkan kurbanlıklar Bozüyük Belediyesi veteriner hekimleri ve zabıta ekipleri tarafından denetlendi. Tüm Müslüman aleminde büyük bir heyecanla beklenen Kurban Bayramı hazırlıkları tüm ülkede olduğu gibi Bozüyük’te de hızla devam ederken, yaşanan yoğunluk ve kurbanlıklara olan ilgi besicilerin yüzünü güldürdü. Bozüyük Belediyesi Mezbaha Müdürlüğünde devam eden kurbanlık satışlarının yanı sıra yine alanda bulunan sıhhi kesim alanında isteyen vatandaşlar kurbanlıklarını kestirebilecekler.

Yorumlar