Van'da başarılı sporculara kutlama gecesi

Van'da başarılı sporcular "kutlama gecesi"yle ödüllendirildi

Google Haberlere Abone ol
Van'da başarılı sporculara kutlama gecesi

Van'ın Gürpınar ilçesinde çeşitli şampiyonalarda dereceye giren, kenti uluslararası yarışmalarda temsil etmeye hak kazanan sporcular için "kutlama gecesi" düzenlendi.

Kentte U-18 amatör ligde grup şampiyonu olan Gürpınar Belediyespor'un futbolcuları ile bölgesel, ulusal şampiyonalar ve milli takım seçmelerinde dereceye giren sporcular, kazandıkları kupa ve madalyalarla ilçe merkezinde yürüyüş yaptı.

Daha sonra Gürpınar Belediyesi önünde Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın da katılımıyla sloganlar eşliğinde şampiyonluk kutlaması yapan sporcular, ilçedeki kıl çadırda müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Sporcuları ortaya koydukları başarıdan dolayı tebrik eden Tanış, birçok spor dalında ulusal alanda Van'ı ve Gürpınar'ı başarıyla temsil ettiklerini belirtti.

Futbol, karate, güreş ve voleybol gibi birçok alanda gençlere destek olduklarını ifade eden Tanış, "Gürpınar Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren hizmet belediyeciliğinin yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmaları da ön plana çıkardık. Gürpınar'da artık belediyeciliğin tanımı değişti. Allah'a şükür bugün Gürpınar her alanda ismini başarılarla duyuruyor. Yol gösterilince, isteyince Gürpınar'ımız her alanda başarılı olabiliyor." diye konuştu.

Gürpınar Belediyespor'un kurulduğu 1 yıllık kısa sürede çok önemli başarılara imza attığını kaydeden Tanış, şunları kaydetti:

"Takımımız 30 yıllık geçmişe sahip takımları geride bıraktı. İlçemizin sizlerden çok büyük başarı beklentileri var. Gürpınar Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olduk. Onları sportif müsabakalara hazırlamak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bununla beraber ilçemize kapalı spor salonu, gençlik merkezi ve 5 semt sahası inşa ettik. 10 semt sahası ve Hoşab Mahallesi Gençlik Merkezi için çalışmalarımız devam ediyor. Her alanda sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Siz yeter ki başarıya odaklanın, önce kendinize sonra bize inanın."

Gürpınar Gençlik Spor Müdürü Vural İnal ise Gürpınar'da sportif anlamda önemli başarıların gerçekleştiği bir dönemin yaşandığını söyledi.

Belediye eliyle ilçeye yeni tesislerin kazandırıldığını belirten İnal, "Şunu gördük ki Gürpınarlı gençlere imkan verildiği takdirde çok güzel başarılar elde ediyorlar. Başarı emekle, azimle, maddi ve manevi destekle olur. Gürpınar gençliği adına Belediye Başkanımız Hayrullah Tanış'a teşekkür ediyorum." dedi.

Gürpınar Belediyespor Antrenörü Şakir Örgü, bu yıl Gürpınar Belediyespor'un gösterdiği azim ve başarıyla adından söz ettirdiğini dile getirdi.

Sporcular ise kazandıkları madalyaların sevincini Tanış'la paylaşarak daha büyük başarılar elde etmek için çalışmaya devam edecekleri sözünü verdi.

Yorumlar