Van'da 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi

Van'da 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil edilecek mi edilmeyecek mi merak ediliyor. Van genelinde etkili olan kar yağışının yarın da sürmesi bekleniyor

Google Haberlere Abone ol
Van'da 14 Şubat 2020 okullar tatil mi

Van'da 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi değil mi merak konusu oldu.

Van'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlar, Van'da yarın okullar tatil mi beklentisine girdi. Van ve çevresinde etkili olan yoğun kar yağışının yarın da sürmesi bekleniyor. Bu nedenle öğrenciler Van'da 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi sorusunu sormaya başladı. Van Valililiğinden şu ana kadar konuyla ilgili bir açıklama geldi mi?

Van Valiliği ya da Van Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Van'da okullar tatil olduğuna dair bir bilgi alır almaz buradan paylaşacağız.

14 ŞUBAT OKULLAR TATİL Mİ?

Van Valiliği veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili kurumlardan il genelinde veya belli bölgelerde okulların 13 Şubat 2020 Perşembe günü tatil edildiğine dair henüz bir açıklama yapılmadı. 

VAN'DA 12 ŞUBAT TATİL EDİLMİŞTİ

Van il genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın için tatil edildi. Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları ve aşırı buzlanma nedeniyle 12 Şubat 2020 Çarşamba günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeline idari izin verilmiştir" denildi.

VAN'DA DA 10-11 ŞUBAT OKULLAR TATİL

Öte yandan yaşanan çığ felaketi ve 13 kaçak göçmenin donarak hayatını kaybetmesiyle gündeme gelen Van'da da yarın için eğitime bir gün ara verildi. Van Valiliğinden yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: Yoğun kar yağışı nedeniyle 10.02.2020 Pazartesi günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim, halk eğitim, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerine 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeline idari izin verilmiştir." denildi.

Yine dün Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 11.02.2020 Salı günü de ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim, halk eğitim, özel eğitim, rehberlik araştırma ve rehabilitasyon merkezlerine 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır” denildi.

Öte yandan 12 Şubat tarihi için henüz bir açıklama gelmiş değil.

Van'da 12 Şubat okulları tatil mi sorusunun yanıtı Valilik tarafından henüz yanıtlanmışt değildir.

VAN VE ÇEVRESİNDE 13 ŞUBAT 2020 ÇARŞAMBA HAVA DURUMU

 

Yorumlar

Kartal Edremit van karlar altında hala ses yok