Vali Özdemir: Hedefimiz Kars'ı her alanda gelişmiş iller seviyesine çıkarmak

Son valiler kararnamesiyle Kars'a atanan Günay Özdemir mesaiye başladı. Vali Özdemir, sade bir karşılama töreniyle koltuğuna oturdu. Kurum amirleriyle tokalaşan Özdemir, Kars'ı her alanda gelişmiş iller seviyesine çıkarmayı hedeflediklerini...

Google Haberlere Abone ol
Vali Özdemir: Hedefimiz Kars'ı her alanda gelişmiş iller seviyesine çıkarmak

Son valiler kararnamesiyle Kars'a atanan Günay Özdemir mesaiye başladı. Vali Özdemir, sade bir karşılama töreniyle koltuğuna oturdu. Kurum amirleriyle tokalaşan Özdemir, Kars'ı her alanda gelişmiş iller seviyesine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Karşılama töreninde konuşan Vali Özdemir, Kars için gerçekleştirmeyi planladığı düşüncelerini paylaştı. Mesai arkadaşlarını ilk buluşmasında uyarmayı ihmal etmeyen Vali, hedeflerine ulaşmak için bütün arkadaşlarının özellikle mesaisine özen göstermesine dikkat çekti. Vali Özmedir, "Sabah ve akşam mesailerine özellikle dikkat edeceğiz. Kendimize, ailemize, çevremize ve bütün halkımıza da bunun yanında zaman ayırmayı da bileceğiz. Onun için yönetimdeki arkadaşlarımızla kesinlikle hem yönetim anlamında hem aile anlamında hem de halkla ilişkiler anlamında çok daha iyi bir iletişim içerisinde olmayı hedefliyoruz." dedi.

Serhat şehri Kars'ın gerçekten önemli bir şehir olduğuna dikkat çeken Vali Özdemir, şöyle konuştu: "Şimdiye kadar birçok arkadaşımız burada hizmet etti. Rabb'im burada bize de sizlerle beraber halkımıza hizmet etmeyi nasip etti. İnşallah bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirebiliriz diye inanıyorum ve düşünüyorum. Şimdiye kadar yapılan işleri sıkı bir şekilde takip edeceğiz. Ve bundan sonra da bu yeni yapılan işlere inşallah daha iyilerini, daha yenilerini ve değişen şartlara uygun olarak, dünyanın değişen şartlarına uygun olarak yeni işler yeni hizmetler hep beraber meydana getireceğiz."

Kars'a baktığı zaman belki dünyanın birçok ülkesiyle yarışabilecek kültür, ekonomi ve sanat anlamında güzelliklere sahip olduğuna değinen Vali, bu konuda bilinen bir tabiri hatırlatarak; "Çok yaygın olan; 'İşte Doğunun Paris'i' gibi bir tabir vardı. Bizim de hedefimiz; Kars'a benzeyen illerle yarışabilmek, onların imkanları neyse bizim imkanlarımızın da o olmasını sağlamak olmalı. Ne kadarını gerçekleştirebiliriz; bizim çalışmamıza ve halkımızın desteğine bağlı." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar