Vali Bilmez’in Kurban Bayramı Mesajı

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.Vali Bilmez mesajında, ’’Bayramlar; karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet...

Google Haberlere Abone ol
Vali Bilmez’in Kurban Bayramı Mesajı

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Bilmez mesajında, ’’Bayramlar; karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı ve asırlardır olduğu gibi dini inanç, milli ve manevi kültürün yeniden tazelendiği ve güçlendiği dönemlerdir.

Bu günler büyüklerin ziyaret edilerek, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve kardeşlik temalarının öne çıktığı, bereket, umut ve özlemle beklenen günlerdir.

Bayramın tüm gönüllere, hanelere, şehrimize, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve mutluluk getirmesi diliyorum.

Şehrimizde ve ülkemizin dört bir yanında yaşayan değerli Ardahanlı hemşehrilerimin, kamu kurum ve kuruluşlarında her kademedeki mesai arkadaşlarımın ve aile bireylerinin, şehit aileleri ve gazilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının bayramlarını yürekten kutlar, esenlik dileklerimle bütün hemşehrilerime sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

Bayram yolculuğunda trafik kurallarına dikkat etmeyi de ihmal etmeyelim, sevinci acıya dönüştürmeyelim.’’

Yorumlar