VakıfBank şampiyonluk kupasını kaldırdı

- Sarı-siyahlı ekip, şampiyonluk kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın elinden aldı - VakıfBank'ın Çinli smaçörü Zhu Thing, final serisinin en değerli oyuncusu seçildi

Google Haberlere Abone ol
VakıfBank şampiyonluk kupasını kaldırdı


İSTANBUL (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinde Eczacıbaşı VitrA'yı 3-2 ile geçerek şampiyon olan VakıfBank, kupasını kaldırdı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yapılan ve sarı-siyahlıların 3-0 üstünlüğüyle tamamlanan serinin beşinci ve son maçının ardından VakıfBank'a, düzenlenen törenle kupası verildi.

Seremonide ilk olarak ikinci Eczacıbaşı VitrA'ya madalyaları takdim edildi.

Şampiyon VakıfBank'ın oyuncuları ve teknik heyetine madalyalarını, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) asbaşkanları Ahmet Göksu ile Suat Güler verirken, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Gözde Kırdar aldı. VakıfBank'a şampiyonluk kupasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi.

Sarı-siyahlı ekip, elde edilen şampiyonluğu büyük bir sevinçle kutladı ve şampiyonluk kupasıyla salonda tur atıp, basın mensuplarına poz verdi. Oyuncular, kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarıyla da mutluluklarını paylaştı.

Öte yandan, bazı voleybolcuların şampiyonluk sevinciyle gözyaşlarını tutamadığı görüldü.


- MVP, Zhu Ting oldu


Final serisinin en değerli oyuncusu (MVP) VakıfBank'ın Çinli smaçörü Zhu Ting seçildi.

Tecrübeli oyuncuya ödülünü, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi.

Final serisinin en iyi smaçör ödülünü VakıfBank'tan Gözde Kırdar aldı. En iyi pasör ödülüne VakıfBank'tan Cansu Özbay, en iyi libero ödülünü de yine VakıfBank'tan Gizem Örge Güner layık görüldü. Vestel Özel Ödülü de VakıfBank'tan Zehra Güneş'e verildi.

Eczacıbaşı VitrA'dan ise sadece Beyza Arıcı, en iyi orta oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Yorumlar