Vakıfbank ne kadar promosyon veriyor?

Vakıfbank ne kadar promosyon veriyor, emekliye promosyon veren bankalar hangileri ve ne kadar veriyorlar?

Google Haberlere Abone ol
Vakıfbank ne kadar promosyon veriyor?

Vakıfbank ne kadar promosyon veriyor, 2022 yılında verdiği emekli promosyonunda bir değişiklik var mı, emekliye promosyon veren bankalar hangileri ve ne kadar veriyorlar?

Kamu ve özel bankalar emeklileri kendi müşterileri yapmak için birbirinden cazip kampanyalar düzenliyor.

Daha doğrusu özel bankalar emekli maaşlarının kendilerine yatırılması için birçok kampanyaya imza atıyor. 

Kampanyalar arasında tabii ki emekliye bir defa ödenen promosyon ön plana çıkıyor.

Vakıfbank ne kadar promosyon veriyor?
Vakıfbank ne kadar promosyon veriyor?

 

Birçok özel banka emeklilere bir kereliğine yüksek miktarda emekli promosyonu vaad ediyor. Hatta öyle ki, bazı bankalar neredeyse 8 bin liralara varan promosyon vaadinde bulunuyor. 

Peki, devlet bankaları nasıl, örneğin Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar oldu?

Vakıfbank emekli promosyonu kaç para veriyor, nasıl yapılır soruları son günlerde milyonlarca emeklinin gündeminde.

SSK ve Bağ-Kur emeklileri temmuz ayında yüzde 42,35 oranında zam aldı. Zamlı maaşların 26 Temmuz'da yatmasının ardından bankalar da promosyon yarışına girdi. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olanlar, maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabiliyor. Maaş yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama söz konusu değilse emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyor.

Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Daha avantajlı bir promosyon olması durumunda taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Vakıfbank promosyon ücreti: Bir aylık mekli maaşı tutarı 1500 TL’ye (1500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500 TL, 1500 - 2500 TL arasında olanlara 3 yıl için toplam 625 TL, 2500 TL ve üzeri olanlara ise 3 yıl için toplam 750 TL promosyon ödemesi yapılacak.


 

Yorumlar