Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Şartları! Müracaat için WhatsApp Numaraları kaç? (BAŞVURU aFORMU)

Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru yapan vatandaşların doldurdukları başvuru formu uygun bulunduğu halde evlerini yeniliyor, eşyalarını diziyor, anahtar teslimi yapıyor. Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Şartları nedir, WhatsApp Telefon Numaraları kaç? (BAŞVURU FORMU)

Google Haberlere Abone ol
Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Şartları nedir?

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Şartları, müracaat için WhatsApp Telefon Numaraları ve başvuru formu, müracaat etmek isteyenlerce aranıyor. Başvuru sonucu sorgulama, telefon numaraları kaç, iletişim bilgileri evini yenilemek isteyen ancak imkanı olmayan vatandaşlar tarafından sıklıkla merak ediliyor ve araştırılıyor. 

VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK BAŞVURU ŞARTLARI, WHATSAPP TELEFON NUMARASI? BAŞVURU FORMU

Türk televizyonlarının en uzun soluklu programlarından birini sunan Vahe, her pazar olduğu gibi bu pazar da bir kez daha evlerimize konuk oluyor. Kendine has kişiliği, sunumu ve iyiliksever yapısıyla insanların beğenisini her dönem toplamayı başaran Vahe, her hafta sonu bir ihtiyaç sahibinin evini yenileyerek teslim ediyor. Evinin ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken vatandaşların bu süreçte daha fazla ihtiyaç duyduğu yardımları ulaştırmaya çalışan Vahe, aynı zamanda her programında bizleri farklı lezzetlerin de tanıtıldığı bir programda ağırlıyor. Evini yenilemek isteyen vatandaşlar, Vahe ile Evdeki Mutluluk ve Vahe ile ev yenileme telefon numarası ihtiyacı içinde. Bu nedenle Vahe Kılıçarslan'ın iletişim ve telefon numarası merak ediliyor. Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru şartları, telefon numarası, iletişim bilgileri, WhatsApp hattı?

Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu şartları, telefonu, iletişim WhatsApp hattı?
Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu şartları, telefonu, iletişim WhatsApp hattı?

 

Peki Vahe ile ev yenileme programına başvuru nasıl yapılıyor, başvuru şartları nelerdir, kimler Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru yapabiliyor? Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Formu, Şartlar, WhatsApp numarası, başvuru sonucu sorgulama, telefon numaraları kaç?

VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Evi olanların katıldığı Vahe ile Evdeki Mutluluk programına genellikle TOKİ'de evi olanlar, banka kredisi kullanarak yeni konut projelerinden ev alamadıkları için evlerinin dekorasyona ve yenilenmeye ihtiyacı olanlar katılıyor. Özellikle evi eski insanların katıldığı programda beyaz eşya, mobilya, halı, elektronik ev eşyalarınız yenileniyor. Evinizin yeni baştan yenilendiği programda ev kredisi yada ihtiyaç kredisi ile alamayacağınız bir çok yenileği evinizde ücretsiz olarak program size sunuyor.

Vahe ile Evdeki Mutluluk telefon numarası ile ulaştığınız programda yeni bir mutfak mobilyası takımı, çocuklarınız için genç odası ve çocuk odası takımı, yatak odası veya en trend salon takımlarına sahip olabiliyorsunuz.

Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu şartları, telefonu, iletişim WhatsApp hattı?
Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru şartları, telefon numarası, iletişim bilgileri, WhatsApp hattı nedir?

 

VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK PARALI MI?

Birçok izleyici Vahe İle Evdeki Mutluluk programının yeniledikleri evlerden para alıp almadığını merak ediyor. Bu nedenle "paralı mı" diye soruyor. Vahe'nin yaklaşkı 25 yıldır televizyon ekranlarından tanıyanlar onun böyle bir işlem için para almadığını da bilirler. Çünkü, yenilenen evlere taşınan eşyaların hiçbirinden bedel alınmıyor. Peki eşyaları Vahe kendi cebinden mi karşılıyor. Hayır, kendi cebinden karşılamıyor. Bu tür programlar sponsorluk yöntemiyle yayınlanır.

Yani her programın yapımcısı kendi imkanlarıyla sponsor bularak yayın hayatını sürdürmek zorundadır. Vahe de yenilemek istediği evi veya ihtiyaç sahibi olduğuna kanaat getirdiği evin ihtiyaçlarını karşılamak için firmalarla pazarlık masasına oturuyor. Evin beyaz eşyasını bazen farklı mağazalardan, elektronik eşyalarını bazen farklı mağazalardan karşılanmasını sağlıyor. Firmalar programda kendi isimlerinin anılması karşılığında bu tür sponsorlukları yapmaktadır. Telvizyon ekranlarında 30 saniyelik reklamların 100 bin liralardan başladığı düşünüldüğünde sponsor firmaların hayli kazançlı olduğu görülebilir. 

VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK SAAT KAÇTA, YAYIN SAATİ NE?

Bütün bu soruların cevapları makalemizde. Vahe ile Evdeki Mutluluk programı her pazar günü saat 12.00 ile 14.00 arasında Star TV'de ekranlara geliyor. Programın tekrarı da her hafta içi sabah 9.45'te ekranlara geliyor.

Vahe ile ev yenileme programına başvuru Star TV'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılıyor.

Başvuru formu aşağıda. 

Vahe ile evini yenilemek isteyenler bu başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmak zorunda.

Başvuru formunda istenen bilgiler eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra başvuru tamamlanmış oluyor.

Vahe İle Evdeki Mutluluk Başvuru Formu, Şartları
Vahe İle Evdeki Mutluluk Başvuru Formu, Şartları

 

Başvurular alındıktan sonra, başvuru sırasında verilen iletişim bilgileri üzerinden Vahe ile Evdeki Mutluluk programı ekibi tarafından sizlerle iletişim kuruluyor.

Başvuruları kabul edilenlere dönüş yapılıyor. Dönüş yapılmayanların başvuruları ya kabul edilmemiştir ya da ileriki zamanlarda dönüş yapılacaktır.

Evini yenilemek isteyen ancak bütçesi yetmeyen hemen hemen herkes bu programa başvuru yapabilir.

VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK İLETİŞİM BİLGİLERİ, TELEFON NUMARASI

Dikkat edilmesi gereken husus ise başvuru esnasında istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde bildirmektir.

Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru yaptıktan sonra soru ve talepleriniz için Star TV'nin resmi telefon numaralarından bilgi alabilirsiniz.

Vahe ile Evdeki Mutluluk telefon numarası ise şöyle: 0212 335 0000

VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK BAŞVURU SONUCU SORGULAMA

Evinin Vahe tarafından yenilenmesini isteyenlerin öncelikle başvuru yapması gerekiyor. Başvuru formu üzerinden istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurup iletişim bilgilerinizi eklersenz başvuruyu değerlendiren yapımcı şirket en kısa süre içerisinde size dönüş sağlıyor. Ancak burada dönüş sağlananlarla öncelikle ön görüşme yapılıyor. Ön görüşmeden sonra ise evinizin yenilenmeye müsait olup olmadığı, gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadığınız değerlendiriliyor. 

Yapılan başvurular içerisinde en uygun bulunanlar genellikle telefonla aranarak bilgi veriliyor. Böylece başvurusu olumlu sonuçlanana dönüş sağlanmış oluyor. Ancak başvurusu olumlu sonuçlanmayanlara herhangi bir dönüş sağlanmıyor. Dönüş yapılmadığı için de başvuru olumsuz sayılıyor. 

Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru sonucu sorgulama için herhangi bir platform veya uygulama bulunmuyor. Dediğimiz gibi başvuru sonuçları sadece telefonla geri dönüş yapılarak bildiriliyor.

BAŞVURUDA İSTENEN BİLGİLER, BELGELER

Vahe İle Evdeki Mutluluk Başvuru Formu sizlerden şu bilgileri talep etmektedir:

Adınız, soyadınız, fotoğrafınız, medeni durumunuz, doğum tarihiniz, eğitim durumunuz, telefon numaranız, yaşadığınız şehir, adresiniz, kiminle yaşadığınız, yenilenmesini istediğiniz evin odalarına ait resimler ve en önemlisi de evinizi neden yenilemek istediğinize dair bir açıklama.

Bu açıklama son derece önemli. Çünkü dönüşlerin büyük bir bölümü bu açıklamada yer alan bilgilerle yapılmaktadı. Ancak burada son derece önemli olan ise açıklamadaki bilgilerin doğru olmasıdır. Doğru bilgilerle kendinizi uygun bir şekilde ifade etmeniz, size daha erken dönüş yapılmasını sağlayabilir.

Örneğin ihtiyaç sahibi olduğunuzu, kendinizin veya eşinizin çalışma durumu, evdeki çocuk sayısını, eğitim durumlarını veya aylık gelirinizin ne kadar olduğu gibi bilgilerle açıklama kısmında dikkaat çekici bilgiler vererek dönüş sağlayabilirsiniz.

VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK WHATSAPP HATTI VAR MI?

Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru sadece form aracılığıyla alınmaktadır. Telefon, e-Posta veya WhatsApp üzerinden herhangi bir başvuru kabul edilmiyor. Bu nedenle aşağıda linkini verdiğimiz adres üzerinden erişim sağlayacağınız formu eksiksiz, doğru bilgilerle doldurmaya çalışınız. Bilgilerin doğruluğu son derece önem arz etmektedir.

Whatsapp numarası veya telefon numarası üzerinden iletişim kurmak yerine başvuru formunu doğru ve eksiksiz dolduranlar daha hızlı bir şekilde reaksiyon alabilirler. Burada önemli olan iletişimin nasıl kurulduğu değil, başvuru yaparken verdiğiniz bilgiler ve sizin gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadığınızdır. İhtiyaç sahibi olmayan insanlar zaten böyle  bir programa başvuru yapmaz. Bu arayış içerisindeyseniz zaten ihtiyacınız olduğundandır. Ancak hayatları boyunca başkalarının sırtından geçinmeyi alışkanlık haline getirenler de yok değil. Kendi ihtiyacını kendi karşılayabildiği halde bu tür programların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını engelleyenler de mutlaka çıkacaktır.

VAHE KILIÇARSLAN KİMDİR, EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Peki, iyilik meleği gibi yıllardır insanların evlerini yenilemeye çalışan Vahe Kılıçarslan kimdir?

Daha çok adıyla dikkatleri üzerine çeken Vahe, eski bir modeldir. Türkiye onu, "Cansız Manken Vahe" olarak tanımıştı. Çünkü saatlerce hiçbir şekilde hareket etmeden cansız manken gibi ayakta durabiliyordu. Bu özelliği onun hızlı bir şekilde tanınmasına vesile oldu.

İşte Vahe Kılıçarslan biyografisi: 

Vahe Kılıçdarslan 1966 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 

Gerçek soyadı "Papaza"'dır.

Eski bir manken olan Vahe Kılıçarslan Ermeni kökenli Türk vatandaşıdır.

İlk ve ortaokul eğitimini İstanbul'da yapan isim Marmara Üniversitesi'nde Spor Akademisi’ne girdi fakat sonrasında okulu bıraktı.

Farklı meslekler ile uğraşan ismin ilk büyük girişimi, askerlik arkadaşı ile birlikte İstanbul Aksaray ve Çağlayan ilçelerinde tavuk toptancılığı yapmak oldu. Daha sonraları Feriköy ve Kasımpaşa halk pazarlarında perakende olarak tavuk satışı yapan Vahe Kılıçarslan; 1994 yılından sonra ortaklığı bırakarak yalnız başına bu işi yapmaya devam etti.

PROFESYONEL MANKENLİK DİPLOMASI VAR

Ticaret hayatını devam ettirmek isteyen isim 1989 yılında annesinin yoğun ısrarı ile mankenliğe girerek LCC'den profesyonel mankenlik diploması aldı. Diplomanın ardından Neşe Erberk Ajans ile anlaşan Vahe; 1995 yılında Best Model Of Türkiye yarışmasında ve 2000 yılında Magazin Gazeteciler Derneği tarafından en iyi manken ünvanına layık görüldü. 1997 yılında Rusya'da Turkcell Fuarı’nda bir defilede gösteri yapan Vahe Kılıçarslan; bir saati aşkın süre hareketsiz kalınca ünlü mankenin adı cansız mankene çıktı.

Vahe Kılıçarslan
Vahe Kılıçarslan

 

DÜNYA REKORU SAHİBİ

Bu yeteneği ile ön plana çıkan isim 5 saat 26 dakika daha hiç hareket etmeden durarak dünya rekorunu kırdı. Adı magazin basınında sıklıkla yer almaya başlayan isim bu dönemde farklı film projelerinde boy gösterdi. 2000 yılında Hülya Avşar ile birlikte "Bugün benim doğum günüm" adlı oyunda yer aldı.

Vahe Kılıçarslan aynı dönemlerde yaşadığı hayatı "Gözlük" adını verdiği kitabında 38 şiir ile paylaştı. Vahe Kılıçarslan daha sonra "Vahe ile Dekodizayn" adlı televizyon programını sunarak adından sıklıkla bahsettirdi ve izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.

13 yıl boyunca sunduğu programda 81 ilde 750 dar gelirli ailenin evini ücretsiz yenileyen Vahe Kılıçarslan halen Star ekranlarında yayınlanan "Vahe ile Evdeki Mutluluk" programının yapımını ve sunculuğunu üstleniyor.

VAHE EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Vahe Kılıçarslan, 1989 yılında tanıştığı Mannik Kılıçarslan ile 1991 yılında evlendi.

Audrin Marta Melisa (d.1994) ve Talya (d.1997), iki kızı vardır.

VAHE EV YENİLEME NELERİ KAPSIYOR?

Ev eşyası ile yenilenen evinizde mobilya yenileme, dekorasyon ve ev eşyalarına sahip oluyorsunuz.

Ev eşyaları, İstikbal, Bellona, Vivense, Ev moda gibi bir çok firmadan alınan mobilyalarla yenileniyor. Aynı zamanda Vestel, Beko, Samsung gibi elektronik aletlerle de yenileniyor.

https://www.startv.com.tr/program/vahe-ile-evdeki-mutluluk/basvuru

VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK SON BÖLÜM

Vahe ile Evdeki Mutluluk 293. Bölüm Adana'ya misafir olmuştu. 294. Bölüm ise Balıkesir'in Altınoluk ilçesine misafir oldu. Altınoluk'un yöresel lezzetleri ekrana getiriliyor.

 

Yorumlar

Sabahat sazan Gelmiyeceginizi biliyorum sizden dolayı değil sansimda. Dolayı İzmir de yaşıyorum
merve yiğit 1 +1 odam var cocuk odasi istiyorum 2 kızım var onlar icin bi oda istiyordum bunun icin gücüm yetmiyo
Melek aslan Kendi çocuklarim için başvuru yapıyorum durumum yok esyam yok evim küf haslanacaklar lütfen
Çiçek korkmaz Kendim için başvuru yapmak istiyorum ama ekrana çıkmak istemiyorum ve çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Seray IşıkGel Mutfağım çok kötü durumda korkuyorum devrilirde çocuklarım zarar görürse diye tezgahım kırık bir de aşağıya çok kötü su akıtıyor onun için size baş vurdum ilgilenirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim