EBA TV Canlı Yayın İzle Evden Eğitim Kanalı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın uzaktan eğitim merkezi tarafından hizmete sunulan eba tv canlı yayın izleme imkanı internet üzerinden mümkün. Okulların tatil edilmesiyle birlikte vatandaşlar uzaktan eğitim hangi kanaldan izlenecek veya evden eğitim için hangi kanal ders veriyor, soruları soruyor.

Google Haberlere Abone ol
EBA TV Canlı Yayın İzle Evden Eğitim Kanalı

Eba TV Canlı Yayın izlemek internet ve televizyon kanalları üzerinden mümkün. Uzaktan eğitim hangi televizyon kanalından verilecek veya evden eğitim için hangi kanal saat kaçta dersleri verecek. İnternet üzerinden nereden dersler takip edilecek, şeklindeki soru işaretleri velilerin kafalarını meşgul ediyor. 

Bilindiği gibi koronavirüs salgını nedeniyle okullar tatil edildi, eğitim bir süre evden yani uzaktan eğitim şeklinde devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı evden veya uzaktan eğitim için hazırlıklarını çok önceden yapmış durumda. Zaten halihazırda birçok alanda uzaktan eğitim sistemi uygulanıyor. Altyapısı hazır bir sistem zaten var. Şimdi bu sistemin ilkokul, ortaokul ve liseler için de yaygınlaştırılması söz konusudur.

İLK ETAPTA SADECE TELEVİZYON KANALINDAN EĞİTİM VERİLECEK

Uzaktan eğitim internet ve televizyon kanalları üzerinden olacak. Ancak ilk etapta sadece televizyon kanalları üzerinden yayın yapılacak.

Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı "Uzaktan Eğitim Merkezi UZEM" tarafından yayını yapılan EBA TV üzerinden dersleri takip etmek mümkündür. 

Peki, EBA TV canlı yayın nereden ve nasıl izlenecek. 

Eba TV Canlı yayın izlemeki çin aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. 

EBA TV CANLI YAYIN İZLE

Uzaktan Eğitim Merkezi'nin ders programı için ise aşağıdaki programı takip edebilirsiniz.

DERSLER PAZARTESİ BAŞLIYOR

Uzaktan eğitim pazartesi günü saat 9.00 itibariyle televizyon kanalları üzerinden başlayacak. Söz konusu televizyon kanalları ve frenkanslarını ise birazdan buradan yayınlayacağız. 

EBA TV Canlı Yayın İzle

EBA TV Canlı Yayın İzle

EBA TV Canlı Yayın İzle

Kaynak: eba.gov.tr

Yorumlar