Kılıçarslan'ı kim oynuyor?

Kılıçarslan'ı kim oynuyor sorusu son günlerin en fazla sorulan suallerinden biri oldu. Çünkü, dizide Kılıçarslan'ı canlandıran kişinin yüzü gösterilmediği için seyirci büyük merak içerisinde kaldı. Uzun ve örgülü saçları ise Engin Altan Düzyatan'ı akla getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçarslan'ı kim oynuyor?

Kılıçarslan rolünde oynayan oyuncu herkesin merak ettiği isim oldu. Çünkü dizinin son bölümünde Sultan Melikşah, Kılıçarslan'ın artık Anadolu'ya gönderilerek burada yapılanma içerisine girmesi buyruğunu veriyor. Bu karar üzerine uzun süredir tutsak bulunan Kılıçarslan esir tutulduğu yerden çıkarılarak sultanın huzuruna getiriliyor. Peki, Kılıçarslanı'ı kim oynuyor?

Uyanış Kılıçarslan kim oynuyor?
Caption

 

Kılıçarslan'ın sultanın huzuruna getirilişi ise seyirciyi tam bir merak içerisinde bıraktı. Çünkü, karakteri canlandıran oyuncunun yüzü gösterilmedi. Uzun ve örgülü saçlarıyla dikkatleri çeken oyuncuyu Engin Altan Düzyatan'a benzetenler oldu. Ancak yine de oyuncunun kim olduğu konusunda kimse net bir şey söyleyemedi. Bu nedenle dizinin hayranları harıl harıl Uyanış Kılıçarslan kim oynuyor sorusunu sormaya devam ediyor. 

Uyanış Kılıçarslan kim oynuyor?
Caption

 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Kılıçarslan, senaryoya göre henüz kurulmayan Anadolu Selçukluları'nın başında bulunan isimdir. Anadolu beyliklerinin başında bulunan Kılıçarslan, yaşanan fitneler nedeniyle İsfahan'daki sarayda bir süre misafir ediliyor. 

Uyanış Kılıçarslan kim oynuyor?

Gerçekte tarihte Kılıçarslan Anadolu Selçuklu Devletinin kurucusu ve sultanlarından biridir. Özellikle de Haçlılara karşı başarılı zaferler etmesiyle bilinen Kılıçarslan'ın ölümü ise yine Büyük Selçuklu Devleti sultanları ile giriştiği mücadeleden sonra olmuştur. 

Kılıçarslan rolünde oynayan oyuncunun Ali Burak Ceylan olduğu gelen iddialar arasında yer alıyor. Peki, Kılıçarslan rolünde oynayacağı ileri sürülen Ali Burak Ceylan kimdir? İşte biyografisi: Ali Burak Ceylan 26 Mayıs 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 

Ali Burak Ceylan 14- 16 yaşında Demir sporda Başarılı bir güreşçiydi. Geçirdiği rahatsızlık yüzünden Güreşi bıkratı ve hemena ardından binicilik sporuna başladı.

Üniversiteyide atlar üzerine okumayı tercih etti ve KAÜ Atçılık ve Antrenörlüğü bölümünü bitirdi.

Uzun yıllardır at biniyor.

Ve süreç içerisinde bir çok bedensel ve zihinsel engelli vatandaşamızın atla terapi ve reabilitasyon hizmetinde bulundu.

Oyunculuk eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamlayan oyuncu ilk oyunculuk tecrübesini reyting rekorları kıran geçtiğimiz günlerde final bölümüyle ekranlara gelen Kara Sevda dizisiyle edindi.

Kılıçarslan kimdir sorusunun cevabını şu haberde detaylı şekilde bulabiliriz: 

 

Yorumlar