Uludağ'da kaybolan Mert'i ailesi teşhis etti

Bursa Uludağ'a yürüyüş yapmak için giden iki arkadaştan 17 gün boyunca haber alınamamıştı. Yürütülen çalışamalar sonucunda iki arkadaşa ait cansız bedenler 17 gün sonra ayrı ayrı yerlerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Uludağ'da kaybolan Mert'i ailesi teşhis etti

Uludağ'da 17 gün önce kendilerinden bir daha haber alamayan kayıp 2 dağcı için yürütülen arama kurtarma çalışmalarının 17'nci gününde, iki cansız bedene de ulaşıldı.

Ayrı ayrı yerlerde bulunan iki dağcının cansı bedeni ölüm nedenlerinin tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

KAYIP DAĞCILAR BULUNDU

Dağ yürüyüşü için 17 gün önce Uludağ'da buluşan arkadaşlar Mert Alpaslan ve Efe Sarp'dan bir daha haber alınamamış ve yütürülen çalışmalar sonucunda iki arkadaşa ait cansız bedenler bulunmuştu. İki arkadaşın cansız bedenleri, Jandarma Kriminal ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, Jandarmaya bağlı helikoptere bulunduğu bölgeden alındı.

İlk olarak Bursa İl Jandarma Karakolu'na götürülen iki arkadaşın cansız bedenleri buradan ambulanslarla Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.

AKRABALARI TEŞHİS ETTİ

Üzerinde kimliği bulunan Efe Sarp'ın cesedi ayrıca yakınları tarafından da teşhis edildi.

Arama kurtarma ekiplerinin kayalık ve sarp alanda bulduğu ikinci cansız beden, 112 Acil Servis ambulansıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Bu cesedin Mert Alpaslan'a ait olduğunu yakınlarının teşhis ettiği öğrenildi. Alpaslan'ın ölüm sebebinin tespiti için otopsi işlemi sürüyor.

CESETLER 1 KİLOMETRE ARAYLA

İki dağcı için aralıksız yürütülen arama-kurtarma çalışmalarının 17'nci gününde, Küreklidere Şelalesi yakınlarında kırmızı montun bulunduğu bölgeden 100 metre uzaklıkta, şelale içerisinde Efe Sarp'a ait olduğu tespit edilen ceset bulundu. Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler, 1 kilometre uzaklıkta, sarp kayalıkların altında ikinci bir ceset daha buldu. Bu cesedin de dağcılardan Mert Alpaslan'a ait olduğu saptandı.

Yorumlar