Ufuk Özkan hasta mı? Neden böyle zayıfladığını açıkladı

Ufuk Özkan hasta görüntüsüyle sevenlerini üzdü. Duy Beni dizisiyle yeniden ekranlara dönen Özkan'ın erimiş halini görenler "hasta mı" sorusunu soramadan edemedi. Konuyla ilgili açıklama ise yine kendisinden geldi. Şimdiye kadar hep "iyi evlat" rollerinde karşımıza çıkan Özkan bu kez "baba".

Google Haberlere Abone ol
Ufuk Özkan hasta mı? Neden böyle olduğunu açıkladı

Ufuk Özkan hasta olduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Neden bu kadar zayıfladı, rahatsızlığı var mı, hastalık nedeniyle mi zayıfladı yoksa bilinçli bir diyet mi uyguladı? Türkiye'nin Zengin Aile Fakir Kız, Geniş Aile ve Kalk Gidelim gibi aile dizilerindeki efendi kişiliğiyle tanıdığı ve birçok hayranı olan Ufuk Özkan, en son "Duy Beni" isimli diziyle tekrar ekranlara dönüş yaptı. Özkan dönüş yapmasına sevinen hayranları ise yeni görüntüsüne üzüldü. Hayli zayıflamış ve bitkin görünen Ufuk Özkan'ın bu halini görenler "hasta mı, neden bu kadar zayıfladı" sorusunu sormadan edemiyor. Özkan konuyla ilgili bir açıklamaya konuya açıklık getirdi.

Ufuk Özkan hasta mı, neden bu kadar zayıfladı
Ufuk Özkan

 

Geniş Ailenin Cevahir'i, Kalk Gidelim'in Seyfettini Ufuk Özkan "Duy Beni" dizisiyle ekranlara yeniden dönüş yaptı. Aynı zamanda TRT 1'de uzun bir süre "Aileler Yarışıyor" yarışmasının sunuculuğunu da yapan Ufuk Özkan kısa sürede eridi.

Ufuk Özkan'ı sosyal medyada görenler tanımakta zorlanırken neden bu kadar zayıfladığını anlamaya çalıştı. Sevilen oyuncunun hastalanmış olabileceğine dair yorumlar yapılırken neden bu kadar zayıfladığını ise Ufuk Özkan kendisi açıkladı.

Ufuk Özkan hasta mı, neden bu kadar zayıfladı
Ufuk Özkan

 

Ufuk Özkan'ın zayıf hali sosyal medyada gündem oldu. Beslenme uzmanı gözetiminde diyet yapan ünlü oyuncu çok kısa zamanda 17 kilo verdi. Sonbaharda vizyona girecek iki sinema filmi için sıkı bir diyete giren Ufuk Özkan adeta eridi.

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Cevahir Kirişçi karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, son haliyle gündem oldu. Oynayacağı roller için kilo vermesi gereken Ufuk Özkan, spor yaparak toplamda 17 kilo verdi.

Ufuk Özkan hasta mı, neden bu kadar zayıfladı
Ufuk Özkan

 

Konuları tamamen birbirinden farklı iki projede mafya babası Ali ve sevgilisine evlenme teklifi eden beyaz yakalı Tankut karakterleriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Ufuk Özkan'ın son halini görenler ise tanımakta zorlandı. Bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncuya sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı. Özkan'ın yeni imajı sevenlerinden tam not aldı.

UFUK ÖZKAN BİYOGRAFİSİ

Ufuk Özkan, 11 Nisan 1975 tarihinde Almanya'nın Seeheim-Jugenheim şehrinde dünyaya geldi.

Aslen Samsunlu olan ünlü oyuncu 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Samsun'a kesin dönüş yaptı.

Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8.sınıf yerine 5.sınıftan devam etmiştir.

Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır.

Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır.[kaynak belirtilmeli] Almanca ve İngilizce bilmektedir. "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Kardeşi Umut Özkan'da kendisi gibi oyuncudur. Dizilerde oynamaktadır.

ROL ALDIĞI BAZI TİYATRO OYUNLARI

Vanilyalı İlişkiler : Asuman Çakır - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2009

Şahane Düğün : Robin Hawdon - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2007

Ufuk Özkan hasta mı? Neden böyle zayıfladığını açıkladı
Ufuk Özkan

 

Bu Oyun Başka Oyun : Ken Ludwig - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2006

Papaz Kaçtı : Phillip King - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2005

Ayşegül Hindistanda - Tiyatro Kılçık - 2005

Lüküs Hayat : Ekrem Reşit Rey-Cemal Reşit Rey - 2002

Sarı Pınar 1914 : Turgut Özakman - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2002

Pembe Konağın Gelinleri : Gülsün Siren - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2001

DUY BENİ DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCULARI

Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu, İbrahim Yıldız, Durul Bazan, Murat Daltaban

İstanbul’un orta halli mahallerinden birinde sıradan bir hayat yaşayan lise öğrencisi Ekim’in hayatı, gözünün önünde gerçekleşen trajik bir trafik kazasıyla alt üst olur. Ekim’in kazaya dair hatırladığı tek şey şoförün yüzündeki maske ve yerde kanlar içinde yatan arkadaşı Leyla’dır. Leyla’ya çarpıp kaçan araba, mahalleye de çok yakın bir kampüsü olan Gerçek Koleji’nde saklandığını öğrenen mahalleli isyan çıkarır. Araba bu zengin ve ayrıcalıklı ailelerin çocuklarının okuduğu okulda adeta sırra kadem basar. Mahalleli adalet isterken okul yönetimi mahalleden başarılı üç gence vereceği bursla tepkileri yumuşatmaya çalışır. Bir süre sonra da olay kapanır. Ancak Ekim’in en yakın arkadaşını yatağa mahkum edenlerin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Emin olduğu tek şey vardır. Suçlu, okuldaki zengin ve şımarık çocuklardan biridir.

“Cennet görünümlü bir cehenneme benzeyen” Gerçek Koleji sadece bu sırrı barındırmaz. Demir kapısının ve yüksek duvarlarının arkasında çok daha tehlikeli bir gerçeği saklamaktadır. Zorbalık! Bir grup öğrencinin liderlik ettiği şiddet, Ekim ve okula giren diğer iki fakir genci adeta hayatla yüzleştirir. Ekim, bir yandan bu karanlık sır perdesini aralamak ve adaleti sağlamak için uğraşırken, duyguları kafasını karıştıracak ve yüreğini alt üst edecektir. Gençlik rüzgarı öyle sert ve öyle şiddetli esecektir ki Gerçek Koleji’nde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

 

Yorumlar