Twitter'dan terörist Mazlum Kobani'ye 'mavi tık'

Twitter terör örgütü YPG/PKK elebaşı Mazlum Kobani'nin hesabına 'mavi tık' verdi. Twitter, Barış Pınarı Harekatı sırasında Türk hesaplarına sansür uygulamış ama terör hesapları ile ilgili işlem yapmamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'dan terörist Mazlum Kobani'ye 'mavi tık'

Barış Pınarı Harekatı sırasında sosyal medya hesapları üzerinden yalan haberler yayan terör hesaplarına karşı doğruları paylaşan Türk hesapları Twitter tarafından sansürlenirken terör örgütüne yakın hesaplar için fazla işlem yapılmamıştı. 

Terör örgütü PYF elebaşı Mazlum Kobani'nin ABD'ye gideceği yönünde ABD'den haberler yayılmaya başladığı bugünlerde Twitter terör elebaşının hesabına 'mavi tık' verdi.

TÜRKİYE KIRMIZI BÜLTENLE ARIYOR

Hakkında Adalet Bakanlığı tarafından kırmızı bültenle arama emri çıkartılan terörist başı Mazlum Kobani elini kolunu sallayarak gezerken ABD'li sosyal medya devi Twitter'dan hesabı için onay bile alabiliyor.

TÜRK HESAPLARI SANSÜRLENMİŞTİ

Barış Pınarı Harekatı sırasında terör örgütüne yakın hesapların harekat ile ilgili yalan haberler yayması üzerine TRT Worl gibi kuruluşlar ve bazı vatandaşlar terör örgütünün yalanlarını ortaya koymak için gerçek haber ve görüntüleri dünya ile paylaşmıştı. Twitter bu paylaşımlardan çoğunu hassas içerik kategorisine almıştı.

Yorumlar