TÜVTÜRK kredi kartığ geçiyor mu, araç muayene ödeme seçenekleri nedir?

TÜVTÜRK kredi kartığ geçiyor mu, araç muayene ödeme seçenekleri Araç Muayene kredi kartı geçerli mi TÜVTÜRK kredi kartı kabul ediyor mu? Araç Muayene işlemlerinde ücret ödemeleri kredi kartı ile yapılabiliyor mu yapılamıyor mu? TÜVTÜRK'te ödeme işlemleri hangi yöntemlerle yapılıyor? Kart geçiyor mu?

Google Haberlere Abone ol
TÜVTÜRK kredi kartığ geçiyor mu, araç muayene?

TÜVTÜRK kredi kartığ geçiyor mu, araç muayene ödeme seçenekleri nedir? Araç Muayene kredi kartı geçerli mi TÜVTÜRK kredi kartı kabul ediyor mu? TÜVTÜRK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yetkili olarak periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olma özelliğine sahiptir. Uluslararası standartlarda araç muayenesi gerçekletiren kurum ülkemizde trafik ve araç güvenliğine katkı sağlamaktadır. Araç Muayene kredi kartı geçerli mi TÜVTÜRK kredi kartı kabul ediyor mu?

Araçlarının muayene vakti gelmiş olan vatandaşlar araçlarının muayene  işlemlerini gerçekleştirmek için internet üzerinden randevu almak için araştırma yapmaktadır. Vatandaşlar ayrıca TÜVTÜRK iletişim numarası ile randevu alma imkanına sahiptir. 

ARAÇ MUAYENESİ İÇİN RANDEVU NASIL ALINIR?

Araçlarının muayene işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar TÜVTÜRK resmi internet sitesine girerek ücretsiz bir şekilde randevu alma işlemlerini gerçekleştirebilir. Randevu alma işlemlerini internet sitesi üzerinden yapacak olan vatandaşlar sitede bulunan "Plaka no" Ruhsat Seri ve No" ile Şehir bilgilerini girdikten sonra randevu alma işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilir. 

Araç Muayene kredi kartı geçerli mi TÜVTÜRK kredi kartı kabul ediyor mu?
Araç Muayene İstasyonu 

 

Detaylar kısmından randevu günü ve saatini seçme hakkına sahip olacak olan vatandaşlar ihtiyaç durumunda sonradan randevu tarih ve saatlerini tekrar değiştirme imkanına sahiptir. Bunu da aynı başlık altında yapabilmktedir. 

RANDEVU ALACAKLAR DİKKAT!

TÜVTÜRK muayene işlemi için randevu alacak vatandaşların internet üzerinden randevu alma işlemlerini gerçekletirirken mutlaka dikkatli olması gerekmektedir. Özellikle son dönemlerde internet üzerinden reklamlar aracılığıyla verilen linklerle randevu almak isteyen vatandaşlar farklı sitelere yönlendirilerek muayene işlemleri için ücret alınmaktadır. Bununla ilgili vatandaşları uyaran TÜVTÜRK, randevu alma işlemlerinin bundan önce olduğu gibi her zaman ücretsiz olacağını duyurdu. 

Araç Muayene ücreti kredi kartı ile ödeniyor mu 2021?
İstasyonun içi 

 

Yayınlanan duyuruda randevu almak isteyen vatandaşların www.tuvturk.com.tr resmi internet sitesi ve 0 850 222 88 88 numaralı çağrı merkezi dışında herhangi bir yerden randevu almamaları istenmiş ve hiç bir kurum ve internet sitesiyle işbirliği bulunmadığı vurgulanmıştır. 

TÜVTÜRK ÖDEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILIYOR?

TÜVTÜRK'te kredi kartı ile işlem yapılmıyordu. Kurumun bütün şubelerinde sadece nakit ödeme yapılıyordu. Ta ki 15 Ocak 2021 tarihine kadar. 

TÜVTÜRK 15 Ocak 2021 tarihi itibariyle artık araç muyane ücretlerini kredi kartıyla da tahsil ediyor. 

Araç Muayene ücreti kredi kartı ile ödeniyor mu 2021?
Araç muayene işlemleri

 

TÜVTÜRK'ten yapılan açıklamada, "Araç muayene hizmetinin kredi kartı veya banka kartı ile ödenmesi konusunda gerçekleştirilen altyapı çalışmaları tamamlandı. 15 Ocak 2021 tarihinden itibaren motorlu araç sahipleri, TÜVTÜRK'ün Türkiye'nin 81 ilindeki sabit ve gezici araç muayene istasyonlarında araç muayene ve egzoz gazı emisyon ölçüm ücretini banka kartı veya kredi kartı ile ödeyebilecek. Temassız ödeme imkânı ile de araç sahipleri daha güvenli ve hızlı bir şekilde işlemlerini sürdürebilecek. Ayrıca nakit ödemeler de kabul edilmeye devam edecek. Kredi kartıyla veya banka kartıyla yapılan işlemlerde, hizmet sağlayıcı firmanın yasal mevzuata göre belirlediği hizmet bedeli ödeme tutarına eklenmektedir." denildi.


 

Yorumlar

Ali Kredi kartı ödemede %2 komisyon ödemeye razı iseniz kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. %2 komisyonu neden banka veya TÜVTÜRK karşılamıyor. Artık market ve diğer alış verişlerde de kredi kartı alışverişinde %2 komisyon alınsın.
Nuri Kredikartı ile ödeme yapıhorum faiz alınıyor müşteriyi soymak değilmi sayın yetililer.ya bankadan alın faiİ ya firme üstlensin.
hasan hüseyin yüreğir muayene istasyonunda araç muayene ücreti kredi kartıyla tahsilat yapılıyor mu
Haydar Guven Kredi kartindan komisyon almak yasaya aykiridir. Ama bunlar kafalarina gore uygulama yapiyorlar.
Murat Gökçek Kredi kartıyla ödeme yaptım 18 lira faiz aldılar toplam 400 lira çektiler