Tutunamayanlar 9. Bölüm Full Tek Parça İzle

Tutunamayanlar 9. Bölüm 10 Mart 2020 Salı akşamı hayranlarının karşısına çıktı. Yeni ve sürpriz oyuncuların yer aldığı Tutunamayanlar 9. Bölüm Full Tek Parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Tutunamayanlar 9. Bölüm'de sürpriz oyuncu

Tutunamayanlar 9. Bölüm 10 Mart 2020 Salı akşamı TRT 1 ekranlarında hayranlarıyla buluştu. Tutunamayanlar son bölümde sürpriz oyuncular vardı. Absürd komedinin şu an yayında olan ilginç bir versiyonu olan Tutunamayanlar izleyicisine keyifli anlar yaşatıyor. Tutunamayalar 9. Bölüm Full Tek Parça izleyenler yine keyifli bir zaman geçirecek.

TUTUNAMAYANLAR 9. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

dizisi 25 Şubat 2020 Salı günü 7. bölümü ile TRT 1 kanalında ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde yine birbirinden değerli konuklar yer alacak. Tutunamayanlar dizisinde bu hafta birbirinden değerli oyuncular konuk oluyor.  Dizinin bu bölümünde Lütfü ve Tarık'ın ilham perisi İlhan kaçırılır. Tarık ve Lütfü bu durum karşısında ne yapacaklardır. 

Atakan Özyurt ve Ayhan Sicimoğlu'nun konuk olduğu dizinin bu bölümünde Tarık depresyona girmiştir. Ona yardım etmek isteyen İlhan ise yeni zamanda yolculuk yaparak Tarık'ı tarihteki isimlerle bir araya getirir. Tarık ise gittiği her yerde attığı her adımda açtığı her televizyon kanallarında sevgililer günü mesajları görür. Sokağa adım attığında sevgililere denk gelir. Lütfü, fatura ve kirayı ödemekte zorlanırken bunun için İlhan'dan yardım ister. İlhan ise ona sürpriz bir ev arkadaşı bulmuştur. 

Tutunamayanlar dizinin son bölümünde Tarık ve Lütfi'ye küsen İlhan mahalleyi terk eder, ancak bu defa yanında yaşam koçu Fehmi ile birlikte döner. Tarık ise İrem'in gözüne girebilmek için iş kurma kararı alır. Bunu nasıl yapacağını bilemeyen Tarık fikir almak için ilham perisi İlhan'a başvurur. İlhan ise bunun için yaşam koçu Fehmi'ye danışır ve bunun sonunda tefecinin yolunu tutarlar.

Tarık ve İrem biraz daha birbirine yakınlaşmaya başlar. Öte yandan Tarık'ın annesi İrem'i oğlundan uzaklaştırmaya çalışırken Hicabi öğrencilerini yurda yerleştirmek için İrem ve arkadaşını evinden çıkartmak için hamle yapacak. Tarık İrem'e açılmak için çare ararken Lütfi abisi ve İlam perisi İlhan'dan akıl alır. 

Vatandaşlar tarafından fragmanların yayınlanmasının ardından heyecanla beklenen dizinin ilk bölümünde komedi dolu anlar ve olaylar yaşandı. İkinci bölümü ile ekranlara gelen dizide İrem, Tarıkın daveti üzerine mahalleye taşınıyor. Tarık, İrem'in gelişinden memnun olsada annesi için aynı şey söylenemez. İrem, yavaş yavaş mahalleli ile tanışmaya başlar.

Tarık 30 yaşına gelmesine rağmen hiç çalışmamış ve iş tecürbesi olmamış biridir. Annesinin telkinleri sonucunda iş arayan Tarık'ın iş arama serivenini izleyeceğimiz Tutunamayanlar dizisinin ilk bölümünde kahkaha tufanı kopacak. Ecem Çeşmioğlu'nun canlandırdığı İrem'i gören ve aşık olan Tarık, İrem'i elde etmek için çalışır.. İrem normalde zengin olan ancak sonradan varlıklarını kaybeden bir ailenin kızı. Ve hayatını geri kazanmak için kütüphanede çalışır.  İrem'i görüp aşık olduktan sonra onu kazanmak isteyen Tarık, İrem'i kazanabilmenin tek yolunun çalışmak olduğunu anlar. Bunun için iş aramaya başlayan Tarık'ın iş başvuru süreçlerinde yaşadıkları 1. bölümün konusu oldu.

OYUNCU KADROSU

Doğu Demirkol (Tarık)

Ecem Çeşmioğlu (İrem)

Zafer Algöz (İlhan)

Yeliz Kuvancı (Ayşe)

Şinasi Yurtsever (Hicabi)

Barış Yıldız (Şair Lütfü)

Yorumlar