Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEİK 2018 Yılı Mali Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bu Genel Kurul vesilesi ile tüm katılımcılara yolunuz açık olsun diyorum. Dünyanın ciddi değişimler yaşadığı bir süreçte yeni yapısıyla DEİK'in iş dünyamızın lokomotif kuruluşu haline geldiğini görüyoruz. 2016 Ocak'tan beri DEİK'in düzenlediği 5 bin farklı etkinliği olumlu bir gidişat olarak değerlendiriyoruz. Elbette burada üye sayısı kadar üyelerimizin niteliği ve vasfı da önemlidir. DEİK asıl değişimi kendi bünyesinde gerçekleştirmiştir. Son dönemdeki adımları Türkiye'nin

Ülkemiz adına da kazanım gördüğüm başarının korunması ve geliştirmesi gerekiyor. Önümüzdeki sene de devam edeceğine inanıyorum. 2019 için belirlenen işimiz gücümüzü dünyaya taşımak. Bu bizim parolamız. 2019 bu noktada çok farklı olacak. Türkiye'nin gücünü tüm dünyaya taşımanızı bekliyorum. İş dünyamıza yol çizecek fikri egzersizler de yürütmelidir. Her zaman sizlerin yanında olmayı sürdüreceğim. Gerek 2011 yılı, gerek o günden bugüne gelen süreç 11 yılı aşkın Başbakanlığım döneminde gerekse Cumhurbaşkanlığı sürecimde özel önem verdim. Ziyaret ettiğimiz her yere DEİK'i de davet ederek iş adamlarımız arasında köprüler kurduk.

8 bin 582 ihracatçımıza yeşil pasaport imkanı getirerek pek çok ülkeye vizesiz seyahatin yolunu açtık. Bugün Türkiye 15-20 yıl öncesine kadar esamesinin dahi okunmadığı birçok ülkede iş adamlarıyla ve STK'larıyla var.

Yorumlar