Türkiye ve Erdoğan düşmanlarını sözleriyle tokatladı

AK Parti'nin Almanya temsilciliğinde görevliyken Alman televizyon kanallarında yaptığı konuşmalarla gündeme gelen Tuğrul Selmanoğlu, bir kez daha gündemde. Almanya'da katıldığı konferansta Türkiye ve Erdoğan düşmanlarını adeta sözleriyle, cümleleriyle tokatladı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye ve Erdoğan düşmanlarını sözleriyle tokatladı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Alman televizyonlarında yapıtı savunmalarla Türkiye'de büyük beğeni toplayan AK Partili Tuğrul Selmanoğlu, Almanya'da katıldığı bir konferansta Türkiye ve Erdoğan düşmanlarını sözleriyle yerin dibine soktu. Avrupalıların, Türkiye'ye karşı takındığı iki yüzlü politikaları yerden yer vuran Selmanoğlu, yaanan iki yüzlülükleri tek tek ortaya koydu. 

Türkiye'nin maruz kaldığı darbelere ve terör saldırılarına rağmen haksı yere Avrupalıların baskılarına maruz kaldığını belirten Selmanoğlu, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti öncesinde Türkiye'de yaşananları hatırlattı. 

Avrupalıların, OHAL bahanesiyle saldırdığı Türkiye'nin henüz yeni bir darbe girişimini savurduğunu, birden fazla terör örgütünün her gün saldırılarına maruz kaldığını ancak Avrupalıların bunu görmek istemediğini söyledi. ABD'nin 2001 yılından bu yana OHAL ile yönetildiğini, Fransa'da bir iki saldırıdan sonra yıllardır OHAL ile yönetildiğini, İsrail'in Gazze'lilere yönelik insanlık dışı muamelelerinin her geçen arttığını ancak hiçkimsenin bunları görmediğini; 4 milyon mülteciye ev sahipliği yapan Türkiye'nin, dünya mazlumlarının sesi olmaya çalışan, dünya beşten büyüktür diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alındığını söyledi. 

Yorumlar