Türkiye - Andorra maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Andorra bu akşam 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında karşı karşıya geliyor. Peki, Türkiye-Andorra maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlemek mümkün mü?

Google Haberlere Abone ol
Türkiye - Andorra maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Andorra maçı hangi kanalda, saat kaçta oynanıyor? Milli takım heyecanı bu akşam bir kez daha yaşanacak. Türkiye, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu beşinci maçında Andorra ile kozlarını paylaşacak. Grupta yaptığı dört karşılaşmada toplamda 3 galibiyet 1 mağlubiyet elde eden Türkiye, 9 puanla ve averajla ikinci sırada bulunuyor. H Grubu'nda liderlik açısından hedef karşılaşmalardan birisi olan Andorra maçı öncesi millilerimizde tek hedef galibiyet. Peki, Türkiye-Andorra maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye ile Andorra arasındaki milli maç 7 Eylül 2019 Cumartesi (bu akşam) 21.45'te Vodafone Park'ta oynanacak. Müsabaka TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Türkiye Andorra maçını İskoç hakem Donald Robertson yönetecek. Robertson'ın yardımcılıklarını ise Sean Carr ve Douglas Potter yapacak. Karşılamanın dördüncü hakemi Kevin Clancy olacak.

.

Yorumlar