Türkeş'in oğlundan MHP'den tepki çekti

Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, Babalar Günü vesilesiyle yayınladığı "imalı" mesajıyla MHP'de tepkilere neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Türkeş'in oğlundan MHP'den tepki çekti

Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş yayınladığı "Babalar Günü" mesajıyla MHP'de rahatsızlığa neden oldu. Oğul Türkeş, yayınladığı "imalı" mesajında MHP Genel Merkezi'nde babasına ihanet ve hakaret edenler olduğunu ileri sürerek partili yöneticileri zan altında bıraktı. Mesaj birçok MHP'li tarafından tepkiyle karşılandı. Kutalmış Türkeş, 2015 yılında AK Parti'den istifa etmişti.

Babalar Günü vesilesiyle bir mesaj paylaşan Kutalmış Türkeş, "Senin gücünle babalık yapıp, kendini baba sananlar var. Sana ihanet ve hakaret edenleri, MHP genel merkezinde oturtanlar var. Senin sayende hüküm giyip utanmadan bize meydan okuyanlar var. Merak etme babaların babası. Ardında korkunç bir intikam alacaklar var." ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLMİŞ, İSTİFA ETMİŞTİ

Ahmet Kutalmış Türkeş, Alparslan Türkeş'in oğlu, Tuğrul Türkeş'in kardeşidir. Kutalmış Türkeş, Alparslan Türkeş Vakfı Kuruculuğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği, TBMM 24. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekilliği yaptı. Kutalmış Türkeş, 29 Mayıs 2015'te AK Parti'den istifa etti.

Paylaşım kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alırken MHP'den bazı çevreler, Kutalmış Türkeş'in bu paylaşımını sert sözlerle eleştirdi.

Yorumlar