Türk Eczacıları Birliği 62 yaşında

- TEB Merkez Heyeti: - "62 yılı aşkın mazimiz, mesleğimize duyduğumuz güven ve meslektaşlarımızdan aldığımız güçle ülkemizin aydınlık ve çağdaş yarınları için çalışmaya, kamuyu, vatandaşı ve eczacıyı koruyan politikalar geliştirmeye devam edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Türk Eczacıları Birliği 62 yaşında

ANKARA (AA) - Türk Eczacıları Birliği (TEB) kuruluşunun 62. yılını kutluyor.

TEB Merkez Heyetince yayınlanan mesajda, bilgi, birikim, bilim, emek ve güven şiar edinilerek çıkılan yolda 62 yılın geride bırakıldığı ifade edilerek, bu süreçte dayanışmanın önemine, emeğin gücüne, örgütlülüğün etkisine inançtan bir an olsun vazgeçilmediği vurgulandı.

Açıklamada, şu değerlendirmelerde bulunuldu:

"Bugün, Türkiye genelinde bulunan 54 bölge eczacı odamızla yaklaşık 36 bin eczacının sesi olmaya devam ediyor, köklü, güçlü ve demokratik bir sağlık meslek örgütü olmanın gururunu yaşıyoruz.

62 yılı aşkın mazimiz, mesleğimize duyduğumuz güven ve meslektaşlarımızdan aldığımız güçle ülkemizin aydınlık ve çağdaş yarınları için çalışmaya, kamuyu, vatandaşı, eczacıyı koruyan politikalar geliştirmeye devam edeceğiz. Mesleğimize ve Türk Eczacıları Birliğine emek vermiş tüm meslektaşlarımızı minnetle anıyoruz. Onların çabalarını, beraberlik, örgütlülük, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla harmanlayarak yola devam ediyoruz."

Yorumlar