Türkiye’de kışın görülmesi gereken rotalar

Kışın en güzel zamanlarında Türkiye’de bir tura çıkmaya ne dersiniz? Hilton misafirperverliğini kış aylarında mutlaka görmeniz gereken her lokasyonda hissedeceksiniz

Google Haberlere Abone ol
Türkiye’de kışın görülmesi gereken rotalar

En kalın kazaklarınızı, renkli atkılarınızı ve komik şapkalarınızı bir çantaya koymanın zamanı geldi. Yılın bu zamanı Hilton, konuklarına Türkiye'deki en iyi kış kaçamaklarından bazılarını sunuyor. Dilerseniz karlar altında nefes kesen doğa yürüyüşleri, dilerseniz adrenalini bol bir kayak tatili... Seçim sizin.

Göllerle ve doğal parklarla çevrili kayak alanlarına kolay erişim sunan Hampton by Hilton Bolu, hem şehir gezintisi hem de kayak için mükemmeldir! Hampton by Hilton Bolu'dan bir saat uzaklıktaki Kartalkaya, Alp disiplini, kayak turu ve kros kayağı için uygun koşullara sahiptir. Bu nedenle, Türkiye'nin en güzel kayak merkezlerinden birinin tadını çıkarma şansını kaçırmayın.

Kayak yapmayı tercih etmeyenler, şehir merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Abant’a gidebilirler. Abant, şehir hayatının karmaşasından ve günlük hayatın stresinden kaçmak isteyenler için mükemmel bir alternatif. Abant Gölünün etrafınıda çıkacağınız yürüyüşte beyaz bir battaniyenin altına gizelenen doğanın keyfine varacaksınız.

Doğunun az keşfedilmiş güzellikleri

Türkiye'nin en büyük gölü, Van Gölü'nün ortasında bulunan Akdamar Adası, üzerinde bulunan tarihi kilisesiyle bir çok yerli ve yabancı turistin dikkatini çekiyor. Gevaş ilçesi sınırlarında, Van'a 45 kilometre uzaklıkta bulunan ada, her mevsimde görülmeye değer bir güzellik sunuyor. DoubleTree by Hilton Van’a yaklaşık 30 dakika uzaklıklta yer alan ada kış aylarında Türkiye’de görülmesi gereken yerler arasında yerini üst sıralara yazdırıyor.

Masallardan çıkmış gibi...

Kapadokya her mevsim yerli ve yabancı turistlerin gözdesi.. Kapadokya’nın kalbinde yer alan DoubleTree by Hilton Avanos - Kapadokya size büyülü bir atmosferdeküçük bir kış kaçamağı vaat ediyor. Kapadokya’nın o meşhur vadileri kışın beyaz bir örtünün altında sessiz bir uykuya dalıyor. Masallardaki görüntülere ev sahibi yapan şehiri ziyaret etmek için kış ayları en ideal zamanlardan. Dilerseniz hafta sonu kaçamağı, dilerseniz kültür turu, balayı ya da daha farklı programlarınız için kışın Kapadokya’da yaşanacak birçok anı ve yapılacak birçok aktivite var.

Karadenizin incisi

Kışın Türkiye’nin en keyif veren rotalarından biri ise Karadeniz bölgesi. Tarihi ve doğal güzellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Trabzon ise bölgenin incisi... Şehrin merkezinde yer alan DoubleTree by Hilton Trabzon, Karadeniz’in kıyısında, uçsuz bir deniz manzarası sunarken, Ayder Yaylası, Sümela Manastırı gibi en çok ziyaret edilen turistik mekanlara kolay bir ulaşım sunmaktadır.

Yorumlar