Tunceli’de otobüsler bugünden itibaren 5 gün ücretsiz

Tunceli Belediyesinden, bugünden itibaren toplu taşıma araçlarının bayram sonuna kadar ücretsiz olduğu bildirildi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’de, bayramların birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı çok özel günler...

Google Haberlere Abone ol
Tunceli’de otobüsler bugünden itibaren 5 gün ücretsiz

Tunceli Belediyesinden, bugünden itibaren toplu taşıma araçlarının bayram sonuna kadar ücretsiz olduğu bildirildi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’de, bayramların birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı çok özel günler olduğunu söyledi.

Yapılan açıklamada," Tunceli Belediyesi olarak Kurban Bayramını sevdikleriniz ile bir arada geçirmenize katkı amaçlı belediyemize ait tüm toplu taşıma araçları 31 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde ücretsiz hizmet verecektir"denildi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’de, yayınladığı bayram mesajında Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını aktardı.

Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günler olduğunu söyleyen Vali Sonel," Bayram sevincini, ailemizle, akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, huzur evindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın, birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli, birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız. İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz"ifadelerini kullandı.

Yorumlar