Tunceli'de 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi?

Tunceli'de 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi? 14 Şubat 2020 Cuma Tunceli'de okullar tatil mi? sorularının yanıtı Tunceli'de 14 Şubat 2020 Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceği veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Tunceli'de 14 Şubat 2020 okullar tatil mi?

Tunceli'de 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi? 14 Şubat 2020 Cuma günü Tunceli'de okullar tatil mi? sorularının yanıtı Tunceli'de yarın günü okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak eden veliler ve öğrenciler tarafından araştırılıyor.

Tunceli'de etkili olan yoğun kar yağışının yarın da sürmesi bekleniyor. Bu durum öğrencilerin tatil beklentisini yükseltiyor.

TUNCELİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kent genelinde yarın hava sıcaklığının gündüz 5 derece, gece ise 0 dolaylarında olması bekleniyor. Kar yağışının beklendiği Tunceli'de 12 Şubat 2020 Çarşamba günü okullar tatil edilecek mi edilmeyecek mi öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. Özellikle de muhtemel bir tatili karda doyasıya oyun oynayarak geçirmek isteyen öğrenciler valilikten gelecek haberi bekliyor. Ancak Valilik veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Tunceli Valiliği veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan herhangi bir açıklama haberimizde yer alacak.

TUNCELİ VE İLÇELERİNDE 11 ŞUBAT ÇARŞAMBA HAVA DURUMU

Yorumlar

Yílmaz Tunceli pertek ilcesinde Taşımali sistem okullar tatil edilsin 13 şubatta
Ugur Tatil olsun