Trump'ın evine girmeye çalıştılar, çatışma çıktı

ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida eyaletinde bulunana malikanesine girmeye çalışan iki kişi ile polis arasında çatışma çıktı. Olayın Trump'ın evde olmadığı saatlerde yaşandığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Trump'ın evinin önünde çatışma çıktı

ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida eyaletindeki Mar-a-Lago’da bulunan evine girmeye çalışan iki kişi polis tarafından önlenmek isterken çatışma çıktı.

Trump'ın mülkün izinsiz girmeye çalışan iki kişi ile konutun güvenliği ile sorumlu memurlar arasında çatışma çıkarken, kaçmaya çalışan 2 kişinin daha sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Florida'da yaşanan ve gündem olan olayın, Donald Trump’ın malikanesine gelmesinden birkaç saat önce meydana geldiği açıklandı.

Cipin uyarıları dinlemeyerek iki kontrol noktasını yüksek hızla aşmayı başardığı belirtildi. Memurlar ateş etmeye başladıktan sonra ise kaçmaya başlayan ikili, devriye arabası ve Palm Beach Şerif Bürosu’ndan bir helikopterin peşlerine düşmesinin ardından yakalandı.

Gündüz saatlerinde Başkan Trump’ın hafta sonunu eşi Melania Trump ile birlikte geçirmek için Florida’ya gideceği açıklanmıştı.

Bu taciz, Mar-a-Lago’da Trump’ın mülküne yapılan ilk taciz değil. Geçtiğimiz aralık ayında, Palm Beach Polisi, Çinli bir kadını Başkan Trump’ın ikametgâhına zorla girmeye çalıştığı için gözaltına almıştı.

Yorumlar