Trendyol Müşteri Hizmetleri İletişim Çağrı Merkezi Direk Bağlanma

Trendyol çağrı merkezini arayarak, siparişleriniz hakkında ayrıntılı bilgi alabilir, kargo bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Trendyol Müşteri Hizmetleri İletişim Çağrı Merkezi Direk Bağlanma detayları

Google Haberlere Abone ol
Trendyol İletişim

Trendyol müşteri hizmetleri, ürün bilgisi, iade ve değişim gibi taleplerde yardımcı olur. Trendyol müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak için paylaşılan tuşlara basabilir ve taleplerinizi iletebilirsiniz. İşte Trendyol müşteri hizmetleri ile ilgili tüm detaylar, iletişim bilgileri ve adres.

İçindekiler;

Trendyol Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 02123310200

Türkiye’de lider E-ticaret şirketlerden biri olan Trendyol, müşter ile esnaf ve KOBİleri dijital bir platfor üzerinden bir araya getiriyor. Trendyol bugün Trendyol Tech, Trendyol Express, Trendyol GO ve Dolap uygulamaları ile büyük yapı çerçevesinde hizmet veriyor.

İnternet alışveriş siteleri arasında ilk akla gelen e-ticaret sitelerinden biri olan Trendyol çağrı merkezi ile 7 gün 24 saat müşterilerine hizmet veriyor. Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşebilir, her an her konuda da destek alabilirsiniz. İletişimde olacağınız Trendyol müşteri destek hattı ile her konuda bilgi alabilirsiniz.

Trendyol Alışveriş Sonrası Soru ve Sorunlar İletişim Numarası

Trendyol e-ticaret sitesinden alışveriş yaptı iseniz sipariş iptali, iade işlemleri, ücret iadesi veya adres değişikliği gibi konularda Trendyol yardım sayfasından destek alabilirsiniz.

Trendyol Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Trendyol müşteri hizmetleri, 444 numarası ve trendyol müşteri hizmetleri 0850 numarası bulunmamaktadır. Trendyol müşteri hizmetleri 0212 331 02 00 telefon numarasından müşteri temsilcisi hizmeti vermektedir.

Trendyol Adresi

Trendyol, DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. Maslak Mahallesi Büyükdere Caddesi (Spine Plaza) No:243 İç Kapı No:19 Sarıyer/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Trendyol alışveriş deneyimini kusursuz olması için Trendyol Yardım Sayfası üzerinden hizmet veriyor.

Trendyol Yardım Sayfası: https://www.trendyol.com/yardim/sorular/

Trendyol Çağrı Merkezi Telefon Numarası: 02123310200

Trendyol müşteri hizmetleri telefon numarası

Trendyol Çağrı Merkezine 0 212 331 02 00 numaralı hattından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Trendyol e-mail: [email protected] adresine de mail atabilirsiniz.

Trendyol Sıkça Sorulan Sorular ve Canlı Destek sayfasına Trendyol internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

Trendyol Müşteri Hizmetlerine Bağlanamıyorum

Trendyol müşteri hizmetleri 0 212 331 02 00 ile direk bağla

Yorumlar

NURHAN TRENTYOLDAN DERİ MONT ALDIM.GERİ İADE ETTİM PARA TRENDYOL CÜZDANINA AKTARILDI DİYE MESAJ GELDİ BEN HESABA AKTARILMASINI İSTİYORUM