Trendyol Müşteri Hizmetleri telefon numarası

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden birisi olan Trendyol iletişim, adres ve telefon numaraları müşterileri için derledik. İnternet alışverişinin önde gelen sitelerinden birisi olan Trendyol'un müşteri hizmetleri yoğun şekilde hizmet veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Trendyol Müşteri Hizmetleri telefon numarası

İnternetten alışveriş yapan kullanıcıların en büyük problemlerinden birisi, alışveriş yaptığı siteyle, alışveriş sonrasında iletişim kurmak, sorunlarına çözüm bulmak oluyor. Bu nedenle bu alışveriş sitelerinin müşteri hizmetleri veya danışmanlıkları önem kazanıyor. 

Türkiye'nin en büyük alışveriş sitelerinden birisi olan Trendyol iletişim, adres ve telefon numaraları bu siteden alışveriş yapan müşterilerin aradıkları konular arasında bulunuyor. Peki Trendyol müşteri hizmetleri, iletişim, adres ve telefon numaraları nedir? İşte detaylı bilgiler: 

Trendyol iletişim kurmanın birden fazla yolu ve yöntemi bulunuyor. 

Birinci yol: Trendyol.com sitesinde bulunan "Canlı Yardım" destek hattıdır. Bu hat, hafta içi her gün 08.30'dan gece saat 24.00'a kadar açıktır. Hafta sonu ise, sabah saat 10.00-24.00 arasında irtibat kurulabilir. Bunun için siteye girdikten sonra sitenin en altında sol tarafında yer alan menüyü kullanmaktır. 

İkinci yol ise Trendyol iletişim telefon numarası üzerinden irtibata geçmek. Trendyol telefon numarası ise 0 212 331 02 00. Bu telefon numarası üzerinden de yine hafta içi her gün 08.30 ile 24.00'a kadar ulaşmak mümkün. Hafta sonu ise Cumartesi günleri sabah 10.00 akşam 24.00 arası ulaşılabilir. Pazar günleri ise sabah 10.00'dan akşam saat 19.00'a kadar iletişim kurmak mümkün.

Trendyol ile işbirliği için iletişim kurmanın yolları da var. Bunun için [email protected] mail adresini kullanabilirsiniz. 

Trendyol adresi ise şöyle:

DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. Maslak Mah. Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi, No: 237/6, Sarıyer, İstanbul.

Trendyol Operasyon Merkezi Adresi: 

Operations Center DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş., Akse Mahallesi, 552. Sk., No: 11, Çarışova, Koceli. 

Özellikle son dönemlerde vatandaşın evine kapanması ve internet alışverişinin yoğunlaşması üzerine Trendyol gibi sitelere de ilgi artmış durumda. Bu sitelerden alışveriş yapan vatandaşlar ise her durumda olduğu gibi bazen aksaklıklarla karşı karşıya kalabiliyor. Bu sorunların çözüm yöntemleri ise şirketin müşteri hizmetleri numaralarından arayarak çözüm bulmaktır. Bu tür kurumsal şirketlerin müşteri hizmetleri genel olarak müşterilerini memnun etmeye yönelik çaba içinde olur.

Trendyol Müşteri Hizmetleri

 

Yorumlar

Hiram Zharias Trendyol bünyesinde bulunan art niyetli satıcılarla iş birliği içindeymiş gibi devamlı bozuk, çöp ürün satışına dur demiyor. Çöp ürünler satıldıktan sonra iade geliyor ve tekrar iade gelen çöp ürünler bir başkasına satılıyor. En son kimde kalmasını istiyorsalar iade gelen ürünü analize gönderim kullanıcı hatası diyerek vatandaşın parasına çöküyorlar. Bu bir sahtekarlıktır. Bu bir ahlaksızlıktır. Bu bir soygunculuktur. Bu bir hırsızlıktır. Bu bir dolandırıcılıktır.
ahmet şener kazandırıyor kupan nasıl kulanılacak