Trendyol indirim kodu nasılalınır? Trendyol aktif indirim kuponu 2023 nasıl alınır?

Trendyol'da alışveriş yaparken bazı ürünlerin indirimli alınmasını sağlayan aktif indirim kuponları veya indirim kodu genellikle çeşitli kampanyalar aracılığıyla tüketiciye verilir.

Google Haberlere Abone ol
Trendyol indirim kodu nasılalınır? Trendyol aktif?

Trendyol aktif indirim kuponu veya indirim kodu 2022 nasıl kullanılır veya Trendyol indirim kuponu 2022 nasıl kullanılır, diye merak eden kullanıcılar için gerekli olan bilgileri derledik. İnternet alışverişinin yoğunlaşarak arttığı bir dönemde, insanların evlerine kapanarak bilgisayar başında siparişler verdiği bugünlerde, online alışverişle ilgili işlemler de ilgi görüyor. İndirim kodu 2022, indirim kuponları, alışveriş kodları gibi uygulamalar müşteriler tarafından sık aranan uygulamalardır.

Trendyol ve benzeri alışveriş siteleri özel gün ve haftalarda sık sık indirim kampanyaları düzenlerler. 

TRENDYOL İNDİRİM KODU NASIL ALINIR?

İndirim kampanyalarının haricinde bir de indirim kodu ve kuponu veriliyor.

Trendyol indirim kodu çok da güvenilir olmayan internet siteleri üzerinden pazarlanıyor, ancak buralardan alınan kodların birçoğu çalışmıyor.

Trendyol'un kendisi tarafından, alışverişleriniz sırasında ya da başka kampanyalar dahilinde verilen indirim kodu ve kuponları ise sağlıklı bir şekilde kullanılabilir.

Bunun için öncelikle, "Ürün detay" sayfasında “Bu butik indirimlere kapalıdır” ibaresi yoksa aşağıdaki adımları takip ediniz.

Sonra da ilk adım olarak ürünü sepete ekleyin. Daha sonra, sipariş özetinin hemen altında “İndirim Kuponu / Kodu ” alanına gidin. Kuponunuz varsa seçin ve “Ekle” butonuna basın. Kodunuz varsa kodu bu alana yazın ve “Ekle” butonuna basın. Şayet kod veya kuponu kullanamıyorsanız hemen paniklemeyen muhtemelen seçtiğiniz ürün "butik indirimlere kapalıdır". 

Trendyol indirim kodu 2021 nasıl kullanılır?
Trendyol indirim kodu 2021 nasıl kullanılır?

 

İndirim kodu sadece bir üründe kullanılabiliyor. 

Burada önemli bir noktaya dikkat etmek gerekiyor. Şöyle ki; butik indirimlerde kod kullanmanız halinde, diğer indirim kampanyasından faydalanamıyorsunuz.

TRENDYOL İNDİRİM KODU VE KUPONLARIMI NASIL GÖREBİLİRİM?

Trendyol tarafından herhangi bir şekilde size indirim kodu veya kuponu verilmiş ise onu görmenizin ve takip etmeniz mümkün. Bunun için, "Hesabım> İndirim Kuponlarım" sekmesini tıklamanız yeterlidir. 

TRENDYOL MARKET İNDİRİM KODU, İNDİRİM KUPONU 

Trendyol Market indirim kodu veya market indirim kuponu almak isteyenler için de gerekli olan detay şöyle: 

Öncelikle Trendyol'un resmi internet sitesine giriş yapıyoruz.

Sitenin üstü kısmında yer alan menülerden "Süper Market" seçeneğini tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra üst menünün bir altında yuvarlak daireler içerisinde bazı seçenekler göreceksiniz. Bu seçenekler arasında "kuponlu ürünler" seçeneğini bulacaksınız. 

Kuponlu ürünler açıldıktan sonra altlarında pembe renkli yazılarla kuponların limiti ve geçerlilik durumları detaylıca yer alıyor.

 

Yorumlar

Roza Kod istiyorum
Demet Çetinkaya İndirim kuponu istiyorum
Perihan indirim kuponu istiyorum
Derya Trendyol kampanyası 15 GB hediye şifremi unuttum
Zeynep 175 tl indirim kuponum var