Trendyol indirim günleri 2020 ne zaman?

Trendyol indirim günleri 2020 belli oldu mu, sorusu ünlü online ticaret sitesinden alışveriş yapmak isteyenlerin merakla sorduğu bir soru.

Google Haberlere Abone ol
Trendyol indirim günleri 2020 ne zaman?

Türkiye'nin en büyük online e ticaret sitelerinden Trendyol'da alışveriş yapmak isteyen tüketiciler, özellikle de kampanya günlerini veya diğer adıyla Trendyol indirim günlerini sabırsızlıkla bekliyor, bu günlerde bekledikleri indirimler kapsamında alışveriş yapıyor. Peki, Trendyol indirim günleri ne zaman? 

Rastgele alışveriş yapmayarak indirimli günlerden faydalanmak isteyen bilinçli tüketiciler, indirim günlerini takip ediyor, bekledikleri günler geldiğinde alışverişini yapıyor. Trendyol da bu müşterilerini bildiği için ayın veya haftanın belli günlerinde indirim günleri uygluyor. Bazen özel günlerde de indirim günleri uygulaması yapılıyor. 

Trendyol indirim günlerini bazen bütün markalarda, bazen de marka bazında duyuruyor. 

25 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Trendyol'da "indirim günleri" adı altında bir indirim bulunmuyor. Ancak Temmuz ayına özel kampanyaları ise devam ediyor.

TRENDYOL TEMMUZ AYI KAMPANYALARI

Trendyol'un Temmuz ayına özel kampanyasının detayları ise şöyle: 

PARAF İLE TRENDYOL'DA 30 TL PARAFPARA!

01-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında Trendyol.com sitesinde ve mobil uygulamasında Paraf POS’larından tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk taksitli işlemde 30 TL ParafPara kazanılacaktır.

Bir müşteri kampanya süresince en fazla 30 TL ParafPara kazanabilecekr.

Kampanya müşteri bazlıdır, her müşteri kampanyadan bir kez yararlanacak.

VISA KARTINI İLK KEZ KAYDET, 40 TL İNDİRİM HESABINA GELSİN!

Bu kampanya DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş (“Trendyol”) ve Visa Europe Service Inc. (“VISA”) tarafından düzenlenmektedir.

1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında trendyol.com'da Visa logolu tüm bireysel ve ticari kredi, banka ve ön ödemeli kartlar ile yapılacak alışveriş sonrasında Visa kartının ilk kez kaydedilmesi halinde geçerlidir. İndirim kodunun geçerliliğini kaybetmemesi için Visa kartlarının kayıtlı kalması gerekmektedir.

İndirim kuponu 15 Temmuz 2020 tarihinde trendyol.com'a kayıtlı üyelik hesabına yüklenecektir.

İndirim kuponu ile ilgili bilgilendirme, hak eden müşterilere kampanyanın bitiş tarihinden itibaren 3 gün içerisinde push bildirimi yoluyla yapılacaktır.

1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında kazanılan 40 TL değerindeki indirim kuponu 15-30 Temmuz tarihleri arasında trendyol.com'da tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.

İndirim kodu, trendyol.com ödemeler sayfasında “İndirim Kuponu/ Kodu” alanına girilerek aktifleştirilir.

Kampanya için kazanılan indirim kuponu yukarıda belirtilen tarihler itibariyle kullanılmadığı durumda kullanıma kapatılacak, tekrar aktif hale getirilmeyecek ve yenisi ile değiştirilmeyecektir.

40 TL değerindeki indirim bölünemez, birleştirilemez ya da paraya çevrilemez.

Bir alışveriş sırasında sadece bir indirim kullanılabilir.

YEDİGÜN İLE 75 TL'YE KADAR HEDİYE ÇEKİ

Kampanyaya 30.09.2020 (saat 23.59) tarihine kadar T.C. sinirlari içinde satilan yedigün 1L ürünleri̇ni̇n beyaz kapaklari altindaki şifreleri kazandirio uygulamasinda kullanarak katilabilirsiniz.

Her bir başarili katilimda günlük 250 mb, 1 gb veya 2 gb i̇nternet paketleri, trendyol.com internet sitesi veya uygulamasinda geçerli 15TL, 45TL veya 75TL hediye çekleri, tv plus’tan 1 haftalik tv + keyif paketi veya 101 plus mobi̇l uygulamasinda geçerli 25.000 çip hediyelerinden birini kazanabilirsiniz.

30.09.2020 (saat 23.59) itibariyle şifreler geçerliliğini yitirir. kampanyaya katilan herkes tamami kazandir uygulamasinda bulunan koşullari kabul etmi̇ş sayilir.
Kampanya danişma hatti: 08502207062

TRENDYOL YILDIZLI HAFTASONU KAMPANYASI

Öte yandan Trendyol'un bazen hafta sonları düzenlediği bir kampanya da bulunuyor. Bu kampanyanın adı da Yıldızlı Hafta sonu kampanyasıdır. Trendyol yıldızlı hafta sonu kampanyası bu hafta sonu da var. Alışveriş meraklıları bu hafta sonu yıldızlı hafta sonu kampanyası kapsamında alışveriş yapabilir.

 

Yorumlar