Trendyol Cüzdan nasıl kullanılır, ne işe yarar, nedir, ücretli mi, güvenilir mi?

Trendyol Cüzdan ile alışveriş yapmak mümkündür. Yapılması gereken ise öncelikle siteye üyelik yapmak akabinde ise verilen direktifleri takip etmektir. Peki, Trendyol Cüzdan nasıl kullanılır, ne işe yarar, nedir, ücretli mi, güvenilir mi?

Google Haberlere Abone ol
Trendyol Cüzdan nasıl kullanılır, ne işe yarar, ne

Trendyol Cüzdan nasıl kullanılır, ne işe yarar, nedir, ücretli mi, güvenilir mi? Trendyol, giyimden gıdaya pek çok ürünü uygun fiyata ve online alma imkanı sağlayan internet alışveriş sitesi. Son zamanlarda müşterilerine 'Trendyol Cüzdanım' uygulamı ile daha rahat ve konforlu alışveriş imkanı sunuyor. Peki Trendyol Cüzdan nasıl kullanılır, cüzdan ile ödeme, kapatma, para çekme, para iadesi, kodu, nasıl kullanılır? İşte detaylar... Kredi Kartı ya da banka kartına para yğkleyerek alışveriş yapılmasına imkan veren Trendyol cüzdanım nedir, nasıl kullanılır detayları haberimizde...

Trendyol Cüzdan nasıl kullanılır, cüzdan ile ödeme, kapatma, para çekme, para iadesi, kodu, nasıl kullanılır?
Trendyol Cüzdanım internet alışverişlerinizde sizlere çeşitli avantajlar sağlar.

 

TRENDYOL CÜZDAN NASIL KULLANILIR, NE İŞE YARAR, NEDİR, ÜCRETLİ Mİ, GÜVENİLİR Mİ?

Trendyol cüzdanım, alışveriş için belli oranda yükleme yapılarak ödeme gerçekleştirilen bir yöntemdir. Kredi kartı ya da banka kartına belli bir miktarda para yükleyerek yapılan alışveriş ödeme sistemidir. Trendyol Cüzdanım hesabına belli zamanlarda belli tutarlarda yükleme yapıyor. Bonus şeklinde tanımlanan bu parayı dilediğiniz gibi harcama imkanı sağlıyor. 

Trendyol cüzdanım ödeme sisteminde en fazla 750TL para yüklemesi yapılabilir.

TRENDYOL CÜZDANIM NASIL KULLANILIR?

Trendyol Cüzdanım için öncelikle üye girşi yapmalısınız. Ardından, Hesabım >Trendyol Cüzdanım sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Trendyol Cüzdanım kullanımı için; Kart bilgilerinizi girerek yüklemek istediğiniz para miktarını tanımlamanız gerekir. Ardından telefonuna gelecek onay kodunu sisteme girmelisiniz. Tüm bu adımların sonunda Trendyol Cüzdanım uygulamasını kullanabirsiniz.

Her alışveriş öncesi hesabınıza para tanımlamanız mümkün. Tamamen güvenli olan bu metod sizden 3D Secure yöntemi ile onay ister. 

Trendyol Cüzdanım nedir, nasıl kullanılır
Trendyol Cüzdanımda kullanılanılacak kupon

 

Trednyol Cüzdanım uygulaması ile alışveriş yapabilmek için alışveriş sepetinizin toplam tutarı kadar hesabınızda para tanımlı olması gerkemektedir. 

Alışverişlerinizde, iptal ya da geri iade durumunda para iadesi Trendyol Cüzdanım hesabına yapılmaktadır.

Trendyol Cüzdanımı masaüstü bilgisayarınızda kullanabileceğiniz gibi akıllı cep telefonlarında da faydalanabilirsiniz.

TRENDYOL CÜZDANIMA İNDİRİM TANIMLANMIŞ NASIL KULLANIRIM?

Trendyol zaman zaman müşterilerine, 30 TL , 40TL, 50TL gibi rakamlarda indirim tanımlar. Eğer Trendyol Cüzdanım hesabınıza indirim tanımlandı ise bu indirimi kullanabilmek için; Öncelikle Trendyol Cüzdanım uygulamasını aktif hale getirmelisiniz. Ardından Kartınıza maximum 750 TL tutarında para tanımlamalısınız. Eğer Trendyol Cüzdanım hesabınıza indirim tanımladıysa bu indirim alışveriş sepetinize bu şekilde yansıyacaktır.

Tanımlanan indirim miktarını düştükten sonra cüzdanınıza kalan tutar kadar para yüklemeniz yeterli. Örneğin; Sepet tutarınız 200 TL, indirim kodunuz ise 50TL, Trendyol Cüzdanıma 150 TL yüklediğiniz takdirde spetinizi ödeyebilirsiniz. 


Yorumlar

Seyfettin kafes Trendyol aldığım alışverişi iptal ettim .İade cüzdanıma yapıldı .İademin karta yapılmasını istiyorum .Bu resmen zorbalik
Aynurovet Trendyol cüzdanını nasıl alacam epey alisverisyaptim bunlardikkatealinirmi
Nur Ülküm Ülkü Trendyol aldığım alışverişi iptal ettim .İade cüzdanıma yapıldı .İademin karta yapılmasını istiyorum .Bu nasıl olacak
Nihal Yılmaz Trendyol aldığım alışverişi iptal ettim. Iade cuzdanima yapıldı. İademin karta yapılmasını istiyorum. Bu nasıl olacak
serkan çimen cüzdanımdaki bakiyemi alışverişde nasıl kullanabilirim