Trendyol Çark çevir nerede, ne zaman, nasıl çevrilir, nasıl yapılır?

Trendyol Çark nerede, hediye çarkı çevir nasıl yapılır, giriş yaptım ama bulamıyorum diyenler için gerekli olan bilgileri derledik.

Google Haberlere Abone ol
Trendyol Çark çevir nerede, ne zaman, nasıl?

Trendyol Çark nerede, Trendyol hediye çarkı çevir nasıl yapılır? Siteye giriş yaptım ama bulamıyorum diyenler için gerekli olan bilgileri derledik.

Trendyol alışveriş portalı alışverişi artırmak ve eğlenceli hale getirmek için yeni bir uygulama başlattı. 

Çark çevir hediye kazan uygulaması. 

Trendyol Hediye Çarkı ile çarkı çeviren hediyeleri kapıyor. 

Trendyol Çark nerede, hediye çarkı çevir nasıl yapılır
Trendyol Çark nerede, hediye çarkı çevir nasıl yapılır

 

ÇARK NASIL ÇEVRİLİR?

Peki, Trendyol Çark nerede, hediye çarkı çevir nasıl yapılır?

Trendyol'un, kazandıran çark uygulaması merak ediliyor. Kullanıcılar kazandıran çark işleminin nereden yapıldığını merak ediyor. İşte Trendyol'un kazandıran çark saatlerine dair bilgiler...

Trendyol uygulamasındaki kazandıran çark ile birçok kullanıcı çeşitli hediyeler kazandırıyor. Peki ama kazandıran çark Trendyol uygulamasında nerede?

Kullanıcılar Trendyol kazandıran çark çevirme ile birçok ödülü kazanabiliyor. Uygulama ve site içerisinde kampanyanın düzenlendiği alana geçir yaparak çarkı çevirmeniz yeterli olacaktır. Sonuç olarak TL çıktığı zaman o kadar paranın Trendyol hesabınıza yatacağını düşünmeyin. Belki bu şekilde de bir kampanya gelebilir fakat şuanda hediye çarklarının sistemi yalnızca hediyenin çıktığı alanlarda geçerlidir.

Trendyol Çark nerede, hediye çarkı çevir nasıl yapılır
Trendyol Çark nerede, hediye çarkı çevir nasıl yapılır

 

Trendyol’un en avantajlı uygulamalarından birisi olan Kazandıran Çark uygulaması saat 20.00’de kullanıcıların erişimine açılıyor. Sınırlı sayıda verilen kuponları kazanmak isteyen kullanıcılar Kazandıran Çark’a saat 20.00’de hemen giriş yapmalı.

Kazandıran Çark’a Trendyol uygulamasının sağ üst köşesinde yer alan bildirimler bölümünden giriliyor.


 

Yorumlar