Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Süper Ligin 4. haftasında sahasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcularıyla antrenman sahasında bir araya gelen Teknik Direktör Ersun Yanal, kısa bir toplantı yaptı.Mehmet Ali Yılmaz...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Süper Ligin 4. haftasında sahasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcularıyla antrenman sahasında bir araya gelen Teknik Direktör Ersun Yanal, kısa bir toplantı yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde basına ve taraftara 20 dakikası açık olan bölümde yapılan çalışma saat 11.00’de başladı. Milli takımlarda bulunan Jan Durica, Juraj Kucka, Ogenyi Onazi, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Rahim Dursun, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır’ın yer almadığı antrenmanda bordo-mavililer, koşunun ardından kondisyon çalışması yaptı. Basına kapalı olan bölümde ise Trabzonspor’un dar alanda taktik çalışması gerçekleştirdiği öğrenildi.

Yanal, mini bir toplantı yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi oyuncularıyla mini bir toplantı yaptı. Deneyimli teknik adamın antrenman programı hakkında bilgi vererek, son günlerde yapılan eleştirilerden dolayı keyifsiz olan takımına moral vermeye çalıştığı gözlendi.

Yorumlar