Tozkoparan İskender yeni ve eski oyuncuları isimleri nelerdir?

Tozkoparan İskender yeni ve eski oyuncuları isimleri nedir? Yeni dönemde yeni oyuncularla ekrana gelen dizi bir kez daha ilgiyle takip ediliyor. Tozkoparan dizisinde rol alan oyuncular kimlerdir, isimleri, rolleri ve karakterleri kimlerdir? Tozkoparan oyuncuları gerçek isimleri nelerdir?

Tozkoparan İskender yeni ve eski oyuncuları isimleri nelerdir? - Sayfa 1

TOZKOPARAN ESKİ OYUNCULARI

METE KİMDİR? (önceki başrol oyuncusu)

TRT 1 ekranlarından yayınlanan Tozkoparan dizisi çocuklar tarafından büyük bir beğeniyle takip ediliyor.

Tozkoparan dizisinin başrol oyuncusu Mete gerçek adı Özgür Ege Nalcı'dır. 

Mete 10 yaşında, hayalperest, yaşıtlarına göre biraz güçsüz, okçuluğa ve tarihe ilgi duyan bir çocuktur. Akciğer hastalığı nedeniyle doktor tavsiyesi üzerine ailesi ile birlikte doğa ile iç içe ve temiz havası olan Temrenli kasabasına taşınmıştır. Kendini hayal dünyasında efsane okçu Tozkoparan olarak gören Mete, kasabaya taşınması ile birlikte gerçek okçulukla tanışacaktır.

Tozkoparan İskender yeni ve eski oyuncuları isimleri nelerdir? - Sayfa 2

SEDEF

Tozkoparan'da Mete'nin annesi rolündeki oyuncu olan Sedef'in gerçek adı ise Burcu Altın'dır.

Mete ve Yasemin’in annesidir. 36 yaşında olan Sedef, çocuklarına oldukça düşkün, fedakar, titiz, pimpirikli bir karakterdir. Çocuklarının bilhassa Mete’nin üzerine oldukça titremektedir.

Tozkoparan İskender yeni ve eski oyuncuları isimleri nelerdir? - Sayfa 3

CİHAN

Tozkoparan oyuncuları arasınd ayer alan Cihan'ın gerçek adı ise Burak Kut'tur. Burak bilindiği gibi bir zamanların en ünlü pop şarkıcılarından biriydi. Şimdi hala öyledir aslında.

Mete ve Yasemin’in babasıdır. 40 yaşlarında olan Cihan, iyi, dürüst, eşini seven ve çocuklarına oldukça düşkün bir karakterdir. Okul müdürü olan Cihan farklı eğitim teknikleri ile çocuklar tarafından sevilmektedir. Cihan’ı doğduğu bu kasabaya geri getiren bir sırrı vardır…

Tozkoparan İskender yeni ve eski oyuncuları isimleri nelerdir? - Sayfa 4

SALİH HOCA

Tozkoparan Salih veya Yabani gerek adı Yusuf Gökhan Atalay'dır. 

Orta yaşlı, toriter, huysuz, sert bakışlı, saçı sakalına karışmış bir adamdır. Ormandaki kulübesinde tek başına yaşar ve ‘’Yabani’’ adıyla tanınır. O yaşadığı felaketten sonra insanlardan uzaklaşmış olsa da aslında Temrenli’nin yetiştirdiği usta bir kemankeştir.