Tövbeler Olsun Nazmiye kimdir?

Tövbeler Olsun dizisinde Nazmiye karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Tövbeler Olsun Nazmiye kimdir?

TRT 1'de yayınlanan aile dizilerinden Tövbeler Olsun'da Nazmiye karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Nazmiye karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ve biyografisi:

Nazmiye ya da nam-ı diğer Nazmiye Horanta dizi genç, güzel, akıllı, zeki, sade ve şık bir giyinmeyi seven karakteridir. Nazmiye, dizinin ana karakterlerinden Namzet ve Ayşe'nin kızıdır.

Nazmiye, ölen annesini unutmayan ve cici annesi Latife’yi de bir türlü kabullenemeyen kızıdır. Bu sebeple Latife’nin üzerinde bir baskı unsuru olarak evde sürekli gerçek annesini hatırlatır. Aynı zamanda babacı olan Nazmiye, Horanta Holdingte Tanıtım ve Medya Sorumlusu olarak çalışır.

Nazmiye babasından para tırtıklamasa da kardeşleri Sinan ve Buğra’nın tırtıkladığını bilir ve ikisine de birbirini söylemeden babası üzerinden tehdit edip aylık kendi komisyonunu alır.

Töbeler Olsun Nazmiye kimdir?

Ve Nazmiye’nin bu paraları alıp ne yaptığı merak konusu olur. Nazmiye’ye, holdingte Osman Necipoğlu’nun adamı olan holdingin avukatı Anıl aşıktır. Nazmiye’yi bir kişi daha sever o da Finans Müdürü Ertan’dır. Peki, Nazmiye karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kimdir? İşte Nazmiye'nin gerçek oyuncu biyografisi:

TÖVBELER OLSUN NAZMİYE KİMDİR?

Tövbeler Olsun'da Nazmiye karakterini canlandıran oyuncu Seda Türkmen'dir. Peki, Seda Türkmen kimdir? İşte Seda Türkmen biyografisi:

Seda Türkmen 1 Ocak 1986 tarihinde İzmir’de doğdu. Aslen de İzmirli olan Türkmen, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarında 8 yıl keman eğitimi aldı.

Türkmen aynı üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Usta isimleri de kadrosunda yer aldığı Papatyam ve Annem Uyurken dizileriyle dikkatleri üzerine çekti.

Fatih Harbiye dizisinin kadrosunda yer aldı.

19 Ağustos 2017 tarihinde meslektaşı Bora Akkaş ile nikah masasına oturdu. Ünlü çift iki yıl evli kaldıktan sonra 2019 yılında boşandılar.

Seda Türkmen şu anda TRT 1'de yayınlanan Tövbeler Olsun dizisinde Nazmiye karakterini canlandırıyor.

TÖVBELER OLSUN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Tövbeler Olsun dizisinde; başarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak.

TÖVBELER OLSUN OYUNCULARI KİM?

Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor… Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan imzasını taşıyor.

Nazmiye ve Anıl'ın Tüm Romantik Çekişmeleri - Tövbeler Olsun 10. Bölüm

 

Yorumlar